Udrea: Blaga foloseste biroul de presa al PDL pentru propria propaganda

Sambata, 09 Martie 2013, ora 21:10
1114 citiri
Udrea: Blaga foloseste biroul de presa al PDL pentru propria propaganda

Candidatul PDL la sefia partidului, Elena Udrea acuza nereguli in desfasurarea campaniei interne pentru sefia PDL. Aceasta ii reproseaza lui Vasile Blaga ca foloseste biroul de presa al PDL in competitia interna.

"Vasile Blaga foloseste biroul de presa al PDL pentru propria propaganda. Sa va dau un exemplu: in Caras Severin, un deputat PDL a lansat un atac dur impotriva dlui Nicusor Vasilescu, presedintele filialei locale. Domnului Vasilescu nu i s-a oferit posibilitatea de a da un drept la replica, in conditiile in care numai comunicatul de presa al deputatului PDL a fost distribuit de Biroul de Presa al PDL. Practic, aceasta institutie a partidului este folosita drept instrument in campania interna de catre Vasile Blaga pentru a lansa atacuri la adresa mea si a sustinatorilor mei", a afirmat Elena Udrea, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

Presedintele PDL Caras Severin, Nicusor Vasilescu, a lansat un atac dur la adresa liderului democrat-liberal Vasile Blaga, aratandu-se dezamagit de comportamentul echipei lui Vasile Blaga, despre care spune ca "nu se comporta ca un 'buldog' autentic, ci musca pe la spate ca un catelus".

Acesta a dezvaluit ca la intalnirea de vineri de la Caras Severin, unde Vasile Blaga a venit sa-si prezinte motiunea, membrii PDL nu aveau unde sa se aseze in sala pentru ca aceasta era plina de "aplaudaci adusi cu autocare".

"Intalnirea de ieri, menita sa expliciteze motiunea Vasile Blaga, si-a ratat tinta, pentru ca adevaratii votanti ai organizatiei judetene, membrii cu drept de vot prezenti in sala, nu aveau loc de aplaudaci adusi cu autocare, care nu au vre-un drept de vot la Conventia din 23 martie. Am privit cu uimire cum reprezentantii statutari ai partidului, fie ca vorbim de consilieri judeteni, primari sau viceprimari, au gasit cu greu un scaun, desi locul lor era in fata, chiar in prima linie, acolo unde au fost si la alegeri!", a mai spus Vasilescu.

In acelasi timp, presedintele PDL Caras Severin a raspuns deputatei Valeria Schelean, ce l-a acuzat pe acesta ca a intocmit in mod discretionar lista cu delegatii ce vor participa la Conventia de pe 23 martie.

"... delegatii au fost stabiliti conform statutului de catre Biroul Permanent Judetean, cu 26 de voturi pentru, 3 contra si o abtinere. Nici eu si nici chiar domnul presedinte Vasile Blaga nu poate schimba o decizie a forului statutar de conducere chiar daca am dori asta, iar mofturile unei doamne parlamentar palesc in fata statutului", a spus Vasilescu.

Acesta a mai dezvaluit ca organizatia din Caras Severin nu a fost vizitata de Vasile Blaga nici in cele trei campanii de anul trecut: locale, referendumul de demitere a Presedintelui si legislative, ci doar acum, "cand propriul interes i-a cerut-o".

"Am ramas in PDL pentru a reconstrui si nu pentru a sustine un lider sau altul, insa obiceiului de a musca pe la spate al domnului Blaga, cum procedeaza astazi prin Valeria Schelean, care este in staff-ul sau de campanie, m-a determinat sa semnez o alta motiune, cea a Elenei Udrea. Faptele de ieri, cu autocare de aplaudaci si comunicatul de astazi al Valeriei Schelean confirma inca o data dorinta manifestata in noiembrie de Vasile Blaga, aceea ca organizatia Caras-Severin sa fie preluata de un om favorabil lui", mai sustine presedintele PDL Caras Severin.

Citeste si:
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Liviu Dragnea susține că "nu moare de foame". Sursele de venit modeste din care fostul lider al PSD afirmă că trăiește
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea susţine că nu există probe care să îl incrimineze în alte dosare penale. Dragnea neagă că ar fi mers în vacanţe exotice pe bani publici ori pe fonduri...
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Liviu Dragnea are un nou partid. Foștii membri PSD care au înființat ”Alianţa pentru Patrie”
Fostul președinte al PSD Liviu Dragnea a anunțat duminică seara, 19 septembrie, că Alianţa pentru Patrie este noul partid în care se va înscrie dacă instanța îi va permite. Patru...
Sursa: Ziare.com