Udrea: Candidatul USL si-a trimis tatal sa ma bruieze. O trimit si eu pe mama, data viitoare

Joi, 29 Noiembrie 2012, ora 11:05
3862 citiri
Udrea: Candidatul USL si-a trimis tatal sa ma bruieze. O trimit si eu pe mama, data viitoare
Foto: Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea (ARD), fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, aflata in campanie electorala in comuna nemteana Ion Creanga, a fost interpelata de tatal contracandidatului sau pentru colegiul 4 pentru Camera Deputatilor, Liviu Bratescu (USL).

Intamplarea a fost descrisa cu amuzament pe contul de Facebook al Elenei Udrea, unde a fost postata si inregistrarea "incidentului", cu titlul "Povesti de campanie cu tati, din Ion Creanga".

Udrea: Candidez la Roman pentru ca la Bucuresti am fost atacata mediatic

"Dupa ce s-a ascuns in toaleta televiziunii locale CNS TV pentru a nu da ochii cu mine, contracandidatul meu de la USL si-a trimis tatal sa imi bruieze o intalnire cu cetatenii din comuna Ion Creanga! Mare barbat, mare caracter! Ma gandesc serios sa o trimit si eu pe mama la intalnire cu Bratescu seniorul, data viitoare. :)", scrie Elena Udrea pe Facebook.

Imaginile arata cum, in mijlocul unui grup de copii adunati sa o vada pe Elena Udrea, apare brusc un barbat in etate, care o apostrofeaza pe candidata ARD.

Elena Udrea a inaugurat la Roman o zona pietonala finantata in timpul mandatului sau

"De ce n-ati votat in satul... comuna... orasul dumneavoastra? Ne pacaliti pe noi aici? In cadrul.. in momentul in care ati fost in guvern dvs. ati taiat pensiile, la salariile oamenilor, la copii... numai rau ati facut acestei tari", spune barbatul, recunoscut de cei prezenti ca fiind tatal candidatului USL Liviu Bratescu.

Dupa un schimb de replici cu Elena Udrea, la plecare, barbatul ajunge sa fie certat chiar de consatenii sai: "Si pentru ce ridicati tonul?".

Alegeri parlamentare Neamt 2012

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue.

Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Elena Udrea isi castiga detasat colegiul de deputat din Roman

Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Demnitate si Valoare Umana, Elena Udrea va obtine voturile a 56,75% dintre alegatorii din colegiul in care candideaza pentru Camera Deputatilor, in conditiile in care 98% dintre locuitori o cunosc pe candidata ARD.

Liviu Bratescu (USL), principalul ei contracandidat, nu este cunoscut decat de 28,5% dintre alegatorii care urmeaza sa voteze, fiind creditat cu numai 30,51% din intentiile de vot ale alegatorilor.

Cum arata apartamentul Elenei Udrea din Roman (Galerie foto)

I.D.

Citește și:
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat luni, 3 octombrie, că românii s-ar putea vaccina antigripal în farmacii din acest an. Ministrul a precizat că autoritățile...
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus luni, 3 octombrie, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei, la Palatul Cotroceni. În cadrul ceremoniei,...