Udrea: Competitia interna din PD-L trebuie decisa de partid, nu de moguli, nu de USL

Marti, 19 Aprilie 2011, ora 22:31
2141 citiri
Udrea: Competitia interna din PD-L trebuie decisa de partid, nu de moguli, nu de USL
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, sustine ca cea mai mare miza a Congresului partidului din luna mai este reafirmarea identitatii de dreapta a partidului, drept urmare nu trebuie sa se compare nici cu PSD, nici cu PNL, ci democrat-liberalii au soarta politica in propriile maini si nu sunt dependenti de ce spun televiziunile mogulilor si nici de ce spune Opozitia.

"Conventia Nationala de luna viitoare trebuie sa reprezinte momentul relansarii PD-L. Dupa doi ani in care ne-am ocupat mai mult de administrarea Romaniei, trebuie ca partidul sa inceapa sa se gandeasca si la alegerile de anul viitor. Trebuie sa continuam pe drumul reformarii Romaniei si a clasei politice. PD-L este singurul partid care, in 21 de ani de dupa caderea comunismului, a demonstrat vointa politica reala in dorinta de a schimba starea de fapt a tarii", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Udrea este de parere ca singura sansa a PD-L in acest moment este sa le arate romanilor ca masurile pe care le-a luat Guvernul sunt bune si vor produce efecte pozitive in perioada urmatoare, chiar daca trebuie sa faca asta pe fondul atacurilor nejustificate din partea mogulilor.

"Calea spre recapatarea increderii electoratului ne obliga sa avem continuitate si sa nu renuntam la obiectivele pe care ni le-am impus singuri. PD-L nu trebuie sa se compare nici cu PSD, nici cu PNL. PDL va fi judecat pentru actiunile sale - avem soarta politica in propriile maini, nu suntem dependenti nici de ce spun televiziunile mogulilor, nici de ce spune opozitia.

Romanii trebuie sa stie ca aceia care sunt zi de zi atacati de o presa ostila si bine cravasata de moguli sunt, de fapt, cei care le vor binele. Multi democrat-liberali sunt atacati pentru ca sunt incomozi. Acest Guvern este hulit de televiziunile de stiri, tocmai pentru ca nu a cedat in fata santajelor practicate de Vintu si Voiculescu", mai sustine presedintele PD-L Bucuresti.

Elena Udrea reaminteste ca in perioada cat a fost ministru nu a cedat atacurilor si jignirilor care "cu curs ploaie", drept urmare si cei care il sustin pe Emil Boc nu ar trebuie sa se lase intimidati de atacuri.

"Acum, in perspectiva votului pentru presedintia partidului, la fel. Sustinatorii lui Emil Boc sunt tinte vii. Zi de zi, ora de ora, cate un atac nou, pentru te miri ce. Si nu vorbesc numai de televiziuni, ci si de gasca baietilor veseli din USL. Ba, din pacate, chiar din partea unor colegi de partid, care nu inteleg ca PD-L, pentru a supravietui, trebuie sa iasa unit din aceasta batalie", mai sustine secretarul executiv al PD-L.

Elena Udrea sustine ca nu exista strategii individuale care sa-ti aduca succes.

"Daca nu cred, sustinatorii lui Vasile Blaga ar trebui sa se uite la PSD-ul lui Adrian Nastase si ce s-a ales de toti cei care s-au "detasat". Am inteles de mult ca atacurile la adresa membrilor PD-L si ai Guvernului reprezinta, de fapt, rezistenta sistemului la schimbare. Intrebarea vine firesc: de ce ar vrea USL si mogulii sa te laude?", conchide Elena Udrea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Elena Udrea atac moguli, #soarta congres PDL , #PDL
Comentarii