Udrea, despre candidatura lui Basescu in R. Moldova: Asa s-a infaptuit si Unirea

Sambata, 20 Iulie 2013, ora 10:40
4024 citiri
Udrea, despre candidatura lui Basescu in R. Moldova: Asa s-a infaptuit si Unirea

Elena Udrea a declarat ca nu este surprinsa de invitatia lui Dorin Chirtoaca, primarul Chisinaului, adresata presedintelui Traian Basescu de a candida la presedintia Republicii Moldova.

"Nu sunt surprinsa, asa s-a infaptuit si Unirea, prin alegerea aceluias domnitor, Alexandru Ioan Cuza atat al Tarii Romanesti cat si al Moldovei.

Presedintele Traian Basescu are o mare popularitate si beneficiaza de multa incredere in Moldova, a fost primit permanent cu bratele deschise de fratii nostri de peste Prut, asa ca as putea spune ca propunerea primarului Chisinaului nu ma mira", a declarat Elena Udrea, arata Evenimentul Zilei.

Basescu, despre R.Moldova: Sper sa veniti cat de repede in UE, sa fim iar laolalta, ca pe vremuri

Aflata la Roman, Udrea nu a ratat ocazia de a ataca actualul Guvern. Deputatul PDL critica lipsa de interes pentru investitii.

"Mi se pare de neconceput faptul ca actualul guvern vorbeste de viitoare investitii ametitoare ca valoare, cand ei nu au reusit nici macar sa termine proiectele incepute de PDL in Roman.

Toate investitiile din Roman au fost initiate de Guvernul Boc, nici vorba de vreo investitie inceputa de USL in municipiu, iar actualul guvern nu este in stare nici macar sa le finalizeze", a adaugat Udrea.

#Elena Udrea Basescu MOldova, #Udrea Basescu presedintie Moldoba, #Udrea Basescu candidatura Moldova, #Basescu candidatuta presedintia Moldova , #PDL