Udrea, despre cei care-l ataca pe Prigoana: Saboteaza PDL, sunt in afara organizatiei

Duminica, 01 Aprilie 2012, ora 17:00
2616 citiri
Udrea, despre cei care-l ataca pe Prigoana: Saboteaza PDL, sunt in afara organizatiei

Elena Udrea, sefa organizatiei PDL Bucuresti, le da replica celor care au repetat, in ultimele saptamani, ca "alianta PDL-UNPR la Bucuresti reprezinta dovada cea mai clara ca organizatia condusa de Elena Udrea nu are solutii", dar si celor care au spus, sambata, ca "nesemnarea protocolului electoral dintre cele doua partide reprezinta o dovada clara ca PDL Bucuresti este in degringolada".

In opinia Elenei Udrea, expusa pe propriul blog, "aceste doua afirmatii, desi de sens contrar, sunt folosite de aceiasi oameni care se dovedesc excesiv de preocupati de ce se intampla in organizatia pe care o conduc. E clar ca, oricum as face, nu este bine".

Acestora li se adreseaza, in primul rand, postarea Elenei Udrea, care tine sa sublinieze: "PDL Bucuresti este cum nu se poate mai puternic, in contextul general dat. Suntem una dintre cele mai bine organizate filiale din tara, una dintre cele mai active, atat comunicational, cat si actional, si vom obtine cu siguranta peste media partidului la nivelul tarii. Avem o oferta clara si extrem de buna pentru bucuresteni, avem unii dintre cei mai buni candidati, suntem determinati si foarte increzatori in sansele noastre".

Mai mult, "asa cum vad eu lucrurile, PDL poate recastiga in acest an Capitala". "Si o poate face in ciuda tuturor piedicilor care i se pun".

Udrea precizeaza ca se refera la "cei care ataca si dupa incheierea competitiei interne candidatul desemnat, sabotand astfel partidul si plasandu-se in afara organizatiei".

"Nominalizarea lui Silviu Prigoana la Primaria Generala este rezultatul unor analize, sondaje si dezbateri interne. Este candidatul pe care bucurestenii il plac cel mai mult, oricat s-ar minuna unii, si care a fost votat de 60% dintre cetatenii colegiului sau in 2008. Silviu Prigoana este un om competent, onest, foarte hotarat, care stie ce vrea sa faca si, poate mai important, un personaj foarte charismatic. O mai spun odata: in politica, votul decide si fiecare cetatean are un vot cu relevanta egala. Nu exista electorat de categorii diferite din acest punct de vedere", intareste Udrea.

In ceea ce priveste protocolul cu UNPR, continua sefa PDL Bucuresti, organizatia pe care o conduce "a fost initiatorul acestui proiect si ne-am tinut in permanenta cuvantul dat. Am pornit la drum cu ideea unei paritati, dat fiind numarul egal de primari, cate doi, cu care venea fiecare formatiune. Plecarea lui Piedone din UNPR a schimbat acest calcul si strategia construita pe cei patru piloni. Am propus de aceea sa mergem singuri pe liste si sa avem candidati proprii la sectoare. Votul unanim in favoarea acestei solutii imi intareste increderea in scorul bun pe care il vom obtine in aceasta vara. Este o dorinta incredibila a organizatiei de a arata, in contextul national al dezertarilor de tot felul, ca suntem puternici si putem castiga Bucurestiul".

"PDL si UNPR nu s-au certat la Bucuresti. Ramanem parteneri si aici, asa cum vom ramane si la guvernare, si ne propunem ca lucrurile sa stea asa si dupa parlamentarele din noiembrie", mai spune Udrea.

Citeste si:
Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă despre energia nucleară în România cu o delegație a senatului SUA
Ce a discutat premierul Nicolae Ciucă despre energia nucleară în România cu o delegație a senatului SUA
Prim-ministrul Nicolae Ciucă a primit sâmbătă, 28 mai, o delegaţie a Senatului SUA condusă de Robert Portman. În cadrul întrevederii au fost abordate subiecte legate de sprijinul...
Cine sunt parlamentarii și europarlamentarii care își vor da demisia din USR și îl vor urma pe Dacian Cioloș
Cine sunt parlamentarii și europarlamentarii care își vor da demisia din USR și îl vor urma pe Dacian Cioloș
Europarlamentarul USR Dacian Cioloş va anunţa un nou proiect politic săptămâna viitoare, au declarat pentru News.ro surse apropiate fostului lider USR. Cioloș va fi urmat de maximum 10...