Udrea, despre Ponta si boii care se dau mari

Luni, 19 Noiembrie 2012, ora 14:58
5050 citiri
Udrea, despre Ponta si boii care se dau mari

Deputatul PDL Elena Udrea apreciaza ca declaratiile lui Victor Ponta privind exercitarea dreptului de veto al Romaniei in chestiunea bugetului european sunt inca o proba a imaturitatii a premierului.

"Premierul pare a confunda Consiliul European, unde Romania sta la aceeasi masa cu liderii Europei cu colonelul Dogaru. Problema este ca nici cu Dogaru in aceasta vara nu i-au iesit negocierile lui Victor Ponta, desi era o buna ocazie de un veto din partea lui", a scris Elena Udrea, care se intreaba de unde "tafna aceasta, de dupa gard" la adresa europenilor, cand, de fapt, Victor Ponta joaca dupa cum ii canta Dogaru sau Voiculescu", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Fostul ministru precizeaza ca dupa "ratoitul la Europa" din aceasta vara, cei de la USL nu au invatat nimic, iar Romania s-a ales, printre altele, cu amanarea "ad calendas graecas" a intrarii in Schengen si cu presuspendarea fondurilor europene.

"Pretentia premierului de a decide veto-ul Romaniei este cu atat mai neserioasa cu cat rezultatele Guvernului USL in materie de accesare a fondurilor europene sunt aproape nule. Asa cum atrag atentia de fiecare data, actuala Putere a reusit performanta de a avea o absorbtie a fondurilor europene apropiata de 0%", a completat Udrea.

Conform acesteia, discursul anti-european "prinde" la o parte a electoratului USL.

"Iar actuala Putere face tot ce este posibil pentru un vot in plus la alegerile de pe 9 decembrie", continua democrat-liberala, precizand insa ca problema principala este ca aceste declaratii trec granita.

"Nu ma opresc din a face o comparatie sugestiva pentru tafna lui Victor Ponta. Odata am vizitat o ferma de bovine si am vazut cateva exemplare deosebite de boi, care pareau fiorosi, ragand si lovind pamantul cu copita. Cineva din grup a intrebat speriat veterinarul care ne insotea, cat sunt de periculosi? Veterinarul ne-a raspuns: 'stati linistiti, sunt precum barbatii, doar se dau mari!'", a incheiat Udrea.

Citește și:
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
De când se vor putea vaccina antigripal românii în farmacii. Anunțul ministrului Sănătății
Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a anunțat luni, 3 octombrie, că românii s-ar putea vaccina antigripal în farmacii din acest an. Ministrul a precizat că autoritățile...
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Mesajul lui Klaus Iohannis după ce a ”uns-o” pe Ligia Deca la conducerea Ministerului Educației VIDEO
Fostul consilier prezidenţial Ligia Deca a depus luni, 3 octombrie, jurământul de învestitură în funcţia de ministru al Educaţiei, la Palatul Cotroceni. În cadrul ceremoniei,...
Comentarii