Udrea, despre prima geanta si emanciparea femeilor

Duminica, 25 Martie 2012, ora 13:46
2485 citiri
Udrea, despre prima geanta si emanciparea femeilor
Foto: Realitatea Tv

Sefa PDL Bucuresti, Elena Udrea, a vorbit duminica despre emanciparea femeilor, solidaritatea dintre acestea si cat conteaza imaginea pentru un politician.

"Lumea vorbeste mai mult despre cum se imbraca Elena Udrea, ce genti mai are Elena Udrea. Atentia care se acorda acestor aspecte mai lejere nu tine de persoana mea, pentru ca si alte femei poarta poseste si pantofi, nu vin in opinci la Parlament.

Prestatia mea politica a iritat niste oameni si n-au avut cu ce sa ma atace decat cu ce genti mai port eu, n-au avut proiecte politice cu care sa ma atace", a apreciat Elena Udrea, la Realitatea Tv, intr-un interviu acordat lui Mircea Dinescu.

Fostul ministru al Turismului si-a amintit si cand si-a cumparat prima geanta si cat conteaza imaginea pentru un om politic.

"A fost sigur dupa ce am terminat facultatea, pentru ca in anii de facultate era un lux sa iti permiti o poseta. (...) Pentru politicieni este foarte importanta imaginea, este important sa ai o notorietate mare, dar pozitiva. Degeaba esti cunoscut de toti romanii, daca acestia nu au o parere buna despre tine, de aceea este importanta imaginea pentru un politician", a adaugat Udrea.

Pedelista a vorbit si despre emanciparea femeilor, acuzand insa ca in societatea actuala lipseste solidaritatea intre femei.

"Foarte multe femei tinere sunt in politica, foarte multe femei sunt in varful conducerii in multinatonale. Nu exista insa solidaritate la nivelul femeilor", a adaugat sefa PDL Bucuresti.

Cat despre planurile sale de viitor, Udrea a precizat ca, desi este mai putin prezenta la televiziunile de stiri si nu mai conduce Ministerul Turismului, "am in continuare un loc de munca la Parlament".

"M-am mai apucat asa, de bucatarie, de gatit. Sunt si la partid, la Parlament si am foarte multe lucruri de facut, pentru ca e an elctoral si vin alegerile", a mai povestit pedelista.

Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Fenomene fără precedent în istoria alegerilor. Politolog: „Vom vedea niște scoruri foarte interesante"
Se anunță o prezență-record la alegerile europarlamentare, programate pentru 9 iunie 2024. Fenomenul a fost explicat de către politologul Andrei Țăranu, într-un interviu pentru Ziare.com....
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Cine câștigă din separarea candidaților PSD-PNL la Capitală: ”Se vor faulta unul pe altul”. Scenarii noi pentru prezidențiale
Sociologul Alfred Bulai, șeful departamentului de Sociologie din cadrul SNSPA, a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători”. Acesta a vorbit despre cele mai importante subiecte de pe...
#Udrea posete pantofi, #Elena Udrea Parlament, #Udrea solidaritate femei politica , #PDL
Comentarii