Udrea, despre solutiile pentru conducerea PDL: Boc, Basescu...

Joi, 17 Ianuarie 2013, ora 22:50
3977 citiri
Udrea, despre solutiile pentru conducerea PDL: Boc, Basescu...
Foto: Facebook/ Elena Udrea

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca fostul presedinte al partidului Emil Boc ar trebui sa revina in fruntea democrat-liberalilor, inaintand pentru aceasta functie si un alt nume: presedintele Traian Basescu.

"Ar trebui ca Emil Boc sa candideze in conducerea partidului. E un politician convingator care aduce voturi. Sa-l lasi in afara conducerii e o pierdere. Eu mi-as dori sa se intoarca si sa fie in conducerea partidului, a spus fostul ministru al Turismului, joi seara, invitat la Gandul Live.

Aceasta a precizat ca nu se gandeste sa candideze la functia de presedinte al PDL, ci la un alt post de conducere in partid, adaugand ca se vede intr-un guvern PDL, daca partidul s-ar intoarce la guvernare.

Elena Udrea nu a raspuns concret daca actualul presedinte al democrat-liberalilor, Vasile Blaga, ar trebui sa ramana in functie, aratand ca pentru partid altceva este important acum.

"Ca se schimba Vasile Blaga sau nu, important este ca partidul sa aiba sansa sa valideze o noua conducere. Lucrul acesta trebuie facut cat mai repede", a precizat deputatul PDL, care a inaintat si o solutie care insa ar putea intra in discutie de-abia peste aproape doi ani: Traian Basescu.

"Putin probabil ca Traian Basescu sa se intoarca in PDL dupa incheierea mandatului. Sunt colegi care se gandesc ca, din 2014 incolo, presedintele sa se intoarca sa preia partidul. Este o dorinta a unor colegi. Ca o mana forte ca a lui Traian Basescu ar ajuta partidul, sunt de acord. Ca se va intoarce este o supozitie", a mentionat democrat-liberala.

Aceasta a mai spus si ca ar fi o solutie ca fostul prim-ministru Mihai Razvan Ungureanu sa vina in PDL, iar despre un alt fost premier, Calin Popescu Tariceanu, a afirmat ca este "un personaj politic mai bun decat Crin Antonescu".

"Amandoi au provocat insa suspendarea presedintelui. Dar daca pun in balanta prestatia domnului Antonescu si pe cea a domnului Tariceanu, as spune ca domnul Tariceanu ar merita sa conduca astazi PNL", a completat Elena Udrea.

#Elena Udrea conducere PDL, #Elena Udrea Emil Boc presedinte PDL, #Udrea Basescu presedinte PDL, #Udrea MRU PDL , #PDL