Udrea, despre Stanisoara: Este bine ca partidul se curata de tradatori

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 21:56
1680 citiri
Udrea, despre Stanisoara: Este bine ca partidul se curata de tradatori
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca plecarea lui Mihai Stanisoara la PNL este benefica, intrucat "partidul se curata de tradatori". Totodata ea se foloseste de acest eveniment ca un nou argument pentru "a schimba directia in care merge acum PDL".

"Dezertarea lui Mihai Stanisoara este relevanta doar pentru ca el era unul din prim-vicepresedintii partidului alesi la Conventia Extraordinara din vara. E pentru a doua oara intr-un an cand din partid pleaca un prim-vicepresedinte. Dar este bine ca partidul se curata de tradatori, s-a mai intamplat in trecut si partidul apoi s-a intarit in urma acestor tradari.

Nu ma asteptam la aceasta situatie, pentru ca Stanisoara a fost unul dintre oamenii sustinuti de partid. A fost ministru datorita PDL, a fost promovat sef al deputatilor, a fost candidatul nostru la CJ Mehedinti si, evident, prim-vicepresedinte al partidului. Odata ce PDL nu a mai fost la putere, Mihai Stanisoara a plecat, dovedind ca este un om slab, care atunci cand partidul a dat de greu, a fugit repede la putere", a scris Udrea pe Facebook.

Deputatul PDL, candidat pentru functia de presedinte al partidului, se foloseste de prilej si pentru a solicita si o "schimbare de directie" a formatiunii.

"Iata de ce spun eu ca partidul are nevoie in acest moment de o noua conducere, de oameni puternici, capabili sa-si asume cu adevarat lupta cu USL, oameni care nu sunt in partid pentru beneficiile aduse, ci pentru ca ei cred cu adevarat in valorile si principiile pe care noi le promovam.

Interpretez plecarea lui Mihai Stanisoara ca un argument suplimentar in sprijinul nevoii de a schimba directia in care merge acum PDL", a mai scris Elena Udrea.

Seful senatorilor PDL: Stanisoara n-a avut rabdare. Vad o colaborare PDL-PNL

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara a anuntat, miercuri, ca s-a inscrie in PNL.

"Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurulpartidcare poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL", a spus Stanisoara.

Blaga, despre plecarea lui Stanisoara: O tradare, indiscutabil. PDL ramane mai curat

Aflat la Craiova pentru a-si prezenta motiunea cu care doreste sa castige un nou mandat de presedinte al PDL la Conventia din 23 martie, Vasile Blaga a subliniat ca Mihai Stanisoara a obtinut "tot ce si-a dorit" de la PDL, inclusiv un nou mandat de deputat, dar si functia de lider al grupului PDL din Camera Deputatilor.

"Pe de alta parte, nu ideile liberale l-au facut sa faca acest pas, ci oportunismul", a subliniat Blaga, reamintind ca nu mai departe de acum 3 saptamani, la dezbaterile din Parlament pe bugetul de stat, Mihai Stanisoara a avut un "discurs extrem de acid la adresa PSD si USL".

O.A.

Quarterly Report - evenimentul #1 pentru companii la BVB

Cum au acaparat trei personaje întreaga scenă politică dintr-un mare oraș, făcând PSD-ul irelevant în fostul său fief electoral
Cum au acaparat trei personaje întreaga scenă politică dintr-un mare oraș, făcând PSD-ul irelevant în fostul său fief electoral
Traseismul politic nu este nicidecum o noutate pe scena din România, iar pregătirea alegerilor din 2024 nu face excepție. Situația de la PNL Timiș sau altele din țară sunt amplu dezbătute,...
Kelemen Hunor, ironizează listele comune ale coaliției: ”Norocul sau nenorocul PNL-ului este că s-au trezit în polul de stânga”
Kelemen Hunor, ironizează listele comune ale coaliției: ”Norocul sau nenorocul PNL-ului este că s-au trezit în polul de stânga”
Preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, a vorbit marţi, 27 februarie, despre decizia coaliţiei PSD-PNL de a merge pe listă comună la alegerile europarlamentare. Kelemen Hunor a declarat, la Prima...
#Elena Udrea Stanisoara, #Elena Udrea Blaga Stanisoara, #Elena Udrea tradatori PDL , #PDL