Udrea, despre Stanisoara: Este bine ca partidul se curata de tradatori

Miercuri, 06 Martie 2013, ora 21:56
1648 citiri
Udrea, despre Stanisoara: Este bine ca partidul se curata de tradatori

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca plecarea lui Mihai Stanisoara la PNL este benefica, intrucat "partidul se curata de tradatori". Totodata ea se foloseste de acest eveniment ca un nou argument pentru "a schimba directia in care merge acum PDL".

"Dezertarea lui Mihai Stanisoara este relevanta doar pentru ca el era unul din prim-vicepresedintii partidului alesi la Conventia Extraordinara din vara. E pentru a doua oara intr-un an cand din partid pleaca un prim-vicepresedinte. Dar este bine ca partidul se curata de tradatori, s-a mai intamplat in trecut si partidul apoi s-a intarit in urma acestor tradari.

Nu ma asteptam la aceasta situatie, pentru ca Stanisoara a fost unul dintre oamenii sustinuti de partid. A fost ministru datorita PDL, a fost promovat sef al deputatilor, a fost candidatul nostru la CJ Mehedinti si, evident, prim-vicepresedinte al partidului. Odata ce PDL nu a mai fost la putere, Mihai Stanisoara a plecat, dovedind ca este un om slab, care atunci cand partidul a dat de greu, a fugit repede la putere", a scris Udrea pe Facebook.

Deputatul PDL, candidat pentru functia de presedinte al partidului, se foloseste de prilej si pentru a solicita si o "schimbare de directie" a formatiunii.

"Iata de ce spun eu ca partidul are nevoie in acest moment de o noua conducere, de oameni puternici, capabili sa-si asume cu adevarat lupta cu USL, oameni care nu sunt in partid pentru beneficiile aduse, ci pentru ca ei cred cu adevarat in valorile si principiile pe care noi le promovam.

Interpretez plecarea lui Mihai Stanisoara ca un argument suplimentar in sprijinul nevoii de a schimba directia in care merge acum PDL", a mai scris Elena Udrea.

Seful senatorilor PDL: Stanisoara n-a avut rabdare. Vad o colaborare PDL-PNL

Prim-vicepresedintele PDL Mihai Stanisoara a anuntat, miercuri, ca s-a inscrie in PNL.

"Am luat astazi hotararea sa intru in echipa PNL, dupa o chibzuinta intensa. Un lucru imi este extrem de limpede astazi, si anume ca singurulpartidcare poate sustine si implementa politici de dreapta in Romania este PNL", a spus Stanisoara.

Blaga, despre plecarea lui Stanisoara: O tradare, indiscutabil. PDL ramane mai curat

Aflat la Craiova pentru a-si prezenta motiunea cu care doreste sa castige un nou mandat de presedinte al PDL la Conventia din 23 martie, Vasile Blaga a subliniat ca Mihai Stanisoara a obtinut "tot ce si-a dorit" de la PDL, inclusiv un nou mandat de deputat, dar si functia de lider al grupului PDL din Camera Deputatilor.

"Pe de alta parte, nu ideile liberale l-au facut sa faca acest pas, ci oportunismul", a subliniat Blaga, reamintind ca nu mai departe de acum 3 saptamani, la dezbaterile din Parlament pe bugetul de stat, Mihai Stanisoara a avut un "discurs extrem de acid la adresa PSD si USL".

O.A.

Citeste si:
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Meritocrație politică. Cine este blonda din PSD care a galopat prin funcții date de partid, specializată în ”shamanism”
Înscrisă în PSD încă de la 16 ani, deputata Oana Gianina Bulai a făcut slalom prin mai multe funcții obținute pe linie de partid, fie că au venit de la social-democrați, ori PDL, fiind...
De ce guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
De ce guvernul Viktor Orban oprește investițiile în Transilvania pentru următorii doi ani
Guvernul Ungariei nu va mai lansa în următorii doi ani noi investiții transfrontaliere, adică în regiunile locuite de maghiari, printre acestea aflându-se și Transilvania, conform agenției...