Udrea face surprize de pe litoral. Candideaza la presedintie?

Luni, 05 August 2013, ora 19:04
4009 citiri
Udrea face surprize de pe litoral. Candideaza la presedintie?

Aflata in vacanta pe litoralul Marii Negre, Elena Udrea a declarat, luni, intr-o interventie la un post de televiziune, ca ar putea intra in cursa pentru presedintie.

Intrebata la Romania TV daca va candida la alegerile prezidentiale, deputatul PDL de Neamt a raspuns ca nu exclude aceasta posibilitate.

"Da, m-as baga in lupta, depinde insa de profilul candidatului stangii", a spus Elena Udrea, atunci cand a fost intrebata ce ar motiva-o sa intre in lupta pentru Palatul Cotroceni.

Elena Udrea a adaugat ca dreapta politica trebuie sa-si uneasca fortele pentru a sustine un candidat puternic la alegerile prezidentiale.

Basescu: Se apropie vremea candidaturii unei femei la Presedintie. Udrea, un pariu castigat

Nu este pentru prima data cand Elena Udrea face referiri la o posibila candidatura. In luna iunie, pedelista spunea ca "si azi avem femei care sunt ministru, am avut femei in guvernarea PDL. Daca presedintele Romaniei remarca ca se apropie acest moment, eu zic ca este realist. Poate sa fie vorba de 2018".

Intrebata la acel moment daca va candida la presedintie, Udrea a spus: "Numai daca va candida Victor Ponta".

Femeile au sanse la presedintia Romaniei - sondaj

Cititorii Ziare.com cred ca o femeie care ar candida la functia de presedinte al Romaniei ar avea sanse mari de a fi votata de cei care ar merge la urne.

Astfel, aproape doua treimi - 62,10 la suta - dintre cei care au raspuns sondajului au sustinut ca ar vota o femeie pentru functia de presedinte al Romaniei.

In schimb, 34,11 la suta dintre respondenti s-au exprimat ca nu ar vota un alt candidat la Presedintia Romaniei decat un barbat.

Sondajul a fost realizat in perioada 23-26 iunie, iar la el au raspuns 4.143 de persoane.

Elena Udrea, sexy la un concurs de miss (Galerie foto)

Independent de anuntul bomba, aflata in vacanta pe litoral, Elena Udrea si-a gasit timp in weekend, dupa admirarea apusului, rasaritului si plimbari cu velierul, sa jurizeze si un concurs de miss.

Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
Liderul AUR George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea iese în stradă. Candidata PSD la Primăria Capitalei vrea întâlniri directe cu electoratul
Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Capitalei, nu va sta la birou în timpul campaniei electorale. Firea a declarat miercuri, 24 aprilie, că îşi va axa campania în primul rând pe...
#Udrea candidatura presedintie, #candidatura alegeri prezidentiale Udrea, #Elena Udrea alegeri presedintie , #PDL