Udrea: Guvernam asa cum nu a facut-o nimeni in ultimii 20 de ani

Sambata, 11 Decembrie 2010, ora 13:45
2610 citiri
Udrea: Guvernam asa cum nu a facut-o nimeni in ultimii 20 de ani

Elena Udrea, proaspat aleasa presedinte al PD-L Bucuresti si totodata ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, i-a felicitat pe "vecinii" de la PD-L Ilfov pentru rezultatele foarte bune obtinute in organizatie si le-a atras atentia ca guvernarea PD-L este responsabila, curajoasa, motiv pentru care partidul va trebui sa castige si alegerile din 2012.

Prezenta, sambata, impreuna cu liderul PD-L Emil Boc, la alegerile din organizatia de Ilfov, Elena Udrea a inceput prin a remarca proiectele comune ale celor doua organizatii PD-L, Bucuresti si Ilfov, si a spus ca aceasta colaborare intre "vecini si prieteni" trebuie sa continue, atat pe planul proiectelelor politice, cat si pe cel al proiectelor de dezvoltare.

"Guvernam asa cum nu a facut-o nimeni in ultimii 20 de ani", a subliniat Elena Udrea, reamintind ca PD-L a ajuns la guvernare intr-un moment foarte dificil, in cea mai mare criza la nivel international din ultimii 80 de ani.

In opinia sa, aceasta a fost si nesansa PD-L, dar pe de alta parte si "sansa de a arata ca suntem altfel decat PSD si PNL, un partid responsabil, curajos, nu populist, care nu se fereste sa ia masurile dure, dar necesare".

"Daca am castigat pana acum toate alegerile, acest lucru trebuie sa se intample si in 2012(...)Din toate bataliiile PD-L trebuie sa iasa invingator. Daca, astazi, toate sondajele reale arata ca PD-L, in urma acestei atitudini oneste, curajoase, in urma acestei guvernari asumate si responsabile a pierdut, tot aceasta analiza arata ca PD-L are toate sansele sa revina in popularitate pe masura ce efectele benefice ale masurilor luate se vor vedea", a mai spus Elena Udrea.

La randul sau, premierul Emil Boc i-a felicitat de la tribuna pe delegatii PD-L Ilfov prezenti la alegeri pentru activitatea depusa in organizatie si i-a incurajat in privinta evolutiei partidului pe mai departe, explicandu-le celor prezenti ca guvernul condus de el a salvat Romania de la colapsul economic in care se afla la finalul guvernarii Tariceanu, a stabilizat-o, iar acum pregateste economia de o crestere in 2011.

Optimismul premierului pare sa fie impartasit de toti liderii PD-L, printre care si prim-vicepresedintele Adriean Videanu, care, aflat la Ramnicu Valcea, a afimat ca sfarsitul anului 2010 inseamna si sfarsitul crizei economice in Romania.

"Anul 2011 va aduce o Romanie care va avea o crestere economica, o Romanie pe care actualele politici ale guvernului Boc au adus-o pe un fagas normal. Pot spune astfel ca sfarsitul anului 2010 inseamna si sfarsitul crizei economice din Romania. Tara noastra se afla in prima treime a tarilor UE din punct de vedere a masurilor anticriza. La nivel de productie industriala, Romania se afla in primele sase tari ale UE si tot printre primele state ne aflam la cresterea exporturilor", a spus Videanu, citat de Agerpres.

Citeste si:
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Ludovic Orban anunță că va candida la funcția de președinte al României: ”Mi-e foarte greu să mai sprijin pe cineva”
Liderul partidului Forţa Dreptei, Ludovic Orban, a anunţat marţi, la lansarea organizaţiei judeţene de Ilfov, că a hotărât să candideze la preşedinţia României, afirmând că îi este...
Ciolacu, un ultim apel către colegii din Coaliţie: ”Pensiile speciale care ne costă 2 miliarde de euro anual trebuie supraimpozitate”
Ciolacu, un ultim apel către colegii din Coaliţie: ”Pensiile speciale care ne costă 2 miliarde de euro anual trebuie supraimpozitate”
Marcel Ciolacu a scris, marţi pe Facebook, că face un ultim apel către colegii din Coaliţie, înainte de şedinţa de miercuri. El spune că pensiile speciale care ne costă peste 2 miliarde de...
Comentarii