Udrea: Guvernul Ponta arunca fumigene romanilor, nu s-au obisnuit la guvernare

Luni, 28 Mai 2012, ora 21:05
3067 citiri
Udrea: Guvernul Ponta arunca fumigene romanilor, nu s-au obisnuit la guvernare
Foto: Romania Tv

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca, "neavand ce sa dea populatiei", Guvernul Ponta "arunca fumigene" romanilor, dar si ca membrii USL inca nu s-au obisnuit ca sunt la guvernare.

Fostul ministru al Turismului a afirmat ca USL se lauda cu munca sa la minister si ca s-au facut alocari de fonduri pe criterii "obiective si transparente", in perioada mandatului sau de ministru.

"Neavand ce sa dea populatiei, Guvernul Ponta arunca fumigene si vorbeste despre controale la un minister care atrage atentia presei pentru ca am fost si eu ministru acolo. (...) Astept ca ministrul Eduard Hellvig sa faca macar 10% din ce am facut eu la acel minister", a declarat Udrea, luni seara, pentru Romania Tv.

Liderul PDL Bucuresti este de parere ca membrii USL "inca nu s-au obisnuit ca sunt la guvernare si nu in opozitie".

"Oamenii inca nu s-au obisnuit ca sunt la guvernare si nu in opozitie. N-au castigat guvernarea in urma alegerilor, au venit la guvernare pentru ca a fost singura propunere pe care a trebuit sa o ia in considerare Traian Basescu.

Guvenul Ponta trebuie sa vina cu solutii, dar este un guvern care face greseala dupa greseala", a afirmat fostul ministru al Turismului.

Udrea a apreciat ca, peste sapte luni, "romanii vor vedea ce capacitate de guvernare au (liderii USL - n. red.), si in ce masura pot sa aduca binele acela".

"Eu ma bucur ca acum guverneaza USL, pentru ca la toamna oamenii vor judeca altfel guvernarea PDL. Oamenii vor intelege ca in vremuri de criza am reusit sa tinem economia in echilibru.

Ce face acest guvern dovedeste incompetenta. Se repede pe principiul ca Cine striga mai tare, acela castiga mai mult", a mai spus liderul democrat-liberal.

Totodata, presedintele PDL Bucuresti a criticat declaratiile ministrului de Externe, Andrei Marga, precizand ca acesta "face declaratii ale cuiva aflat in opozitie" fata de presedintele Traian Basescu.

Nu in ultimul rand, vorbind despre campania electorala din Bucuresti, Elena Udrea a spus ca, la sectoarele 1 si 5, politia locala "face campanie pentru USL".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Udrea Guvern Ponta fumigene, #Udrea obisnuinta Guvern Ponta, #Udrea Guvern Ponta , #PDL