Udrea ii raspunde lui Blaga: E lipsit de eleganta, isi pune mana in cap precum chelul

Luni, 09 Decembrie 2013, ora 22:19
3350 citiri
Udrea ii raspunde lui Blaga: E lipsit de eleganta, isi pune mana in cap precum chelul
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Elena Udrea i-a raspuns, luni, presedintelui partidului, Vasile Blaga, despre care a spus ca are o "lipsa de eleganta" la adresa ei, adaugand ca acesta "isi pune mana in cap precum chelul".

Presedintele PDL a criticat, luni, declaratia Elenei Udrea conform careia actuala competitie interna pentru desemnarea prezidentiabilului PDL ar fi un exercitiu ratat de imagine.

"In ce priveste declaratiile domnului Vasile Blaga despre mine, cred ca intrebarea care trebuie pusa in mod firesc este, de ce n-a candidat chiar dansul pentru prezidentiabil? Este seful partidului, deci presupunem ca este cel cu credibilitatea si potentialul cele mai mari de a castiga Presedintia Romaniei.

Pe de alta parte, nu pot sa nu remarc lipsa de eleganta de care acesta a dat dovada. Eu, spre deosebire de multi de prin PDL, chiar fac opozitie si ma bat cu USL. Iar asta nu o poate nega nimeni", a spus Udrea, pentru Mediafax, citata de Realitatea Tv.

Blaga, atac dur la Udrea: A facut figuratie la discutiile despre buget

"Ii reamintesc domnului Blaga ca si-a facut un titlu de glorie din faptul ca dupa Conventia Nationala din mai 2011 a disparut din viata activa a PDL si s-a intors dupa un an sa fie presedintele partidului. Nu inteleg de isi pune domnul Blaga mana in cap precum chelul.

Eu nu am spus ca alegerile interne au fost trucate, desi as fi avut toate motivele sa gandesc asa, avand in vedere modul in care domnul Blaga a organizat alegerile in care el insusi a iesit presedinte de partid, in martie", a adaugat Elena Udrea.

Aceasta a precizat ca i-a spus lui Blaga ca nu crede ca solutia era "sa dea drumul competitiei interne" pentru desemnarea prezidentiabilului, ci sa se incerce intai unificarea partidelor de centru-dreapta.

"Am mai adaugat ca nu mi se pare normal sa sustina un personaj pe care-l critica aspru pe vremea Guvernului Boc, venit in partid doar pentru isi doreste sa candideze si pentru ca nimeni altcineva nu i-a oferit aceasta posibilitate si nici nu a fost in stare sa stranga semnaturi pentru un partid nou, asa cum a incercat.

Adica as fi inteles daca-l convingeam pe cineva ca domnul Isarescu sa candideze pentru noi. Dar sa aduci pe unul pe care tu trebuie apoi sa te chinui sa-l ridici la scorul partidului, mi se pare gresit total", a mai spus fostul ministru al Turismului.

"Elena Udrea iese mereu in fata pe astfel de declaratii care pana la urma ii fac ei rau in primul rand. A nu tine cont de mii de colegi care au votat, care au cotizatiile la zi, nu este in regula. Deci nu pot sa fiu de acord cu aceaste tratamente care nu sunt la locul lor fata de colegii de partid", a declarat Vasile Blaga, luni, inainte de a intra in sedinta Biroului Permanent National.

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Elena Udrea raspuns Blaga, #Udrea Blaga prezidentiabil PDL, #Udrea atacuri Blaga , #PDL