Udrea ii raspunde lui Blaga: Se uita prea mult la Antena 3 si Voiculescu

Luni, 18 Februarie 2013, ora 16:39
2505 citiri
Udrea ii raspunde lui Blaga: Se uita prea mult la Antena 3 si Voiculescu
Foto: Arhiva

Elena Udrea ii raspunde cotracandidatului sau la sefia PDL, Vasile Blaga, dupa ce acesta a acuzat-o ca face presiuni asupra organizatiilor pentru a obtine sprijinul acestora la alegerile interne.

"Daca exista o singura persoana care poata sa spuna ca cineva din partea mea a facut presiuni politice, sa vina sa spuna cu nume si prenume. Tipul acesta de acuzatii ma face sa ma gandesc daca nu cumva cei care le formuleaza fac asemenea presiuni. Este exclus ca eu sa fi facut asa ceva.

Ca sa aiba un minim de credibilitate, acuzatiile trebuie sa fie insotite de nume si prenume. Domnul Blaga se uita prea mult la Antena 3 si la Voiculescu", a replicat deputatul de Roman.

Totodata, Udrea a comentat si declaratiile premierului Ponta, care a spus luni ca o prefera pe ea la sefia democrat-liberalilor, in detrimentul lui Vasile Blaga, care "nu mai exista".

"A fost in mod clar o ironie. Cred ca ultimul om pe care si-l doreste ca presedinte al PDL as fi eu", a apreciat fostul ministru.

"Aceasta campanie trebuie sa fie una care sa ajute PDL, sa dezbatem proiecte, viziuni, nu sa ne certam, pentru ca trebuie sa ramanem impreuna si dupa alegerile din martie. Nu este bine sa ne acuzam in public, ar trebui sa ne calmam cu totii si sa ducem campania in interior. Mesajul nu trebuie sa fie unul de atac la candidati, ci unul de deschidere", a continuat Udrea.

Aceasta a comentat si pe marginea declaratiilor presedintelui Basescu. Seful statului o sfatuia pe Elena Udrea, in urma cu o saptamana, sa se retraga daca observa ca "alegerile sunt aranjate".

"Nu am niciun gand sa ma retrag, nu este o miza personala. Partidul are nevoie de o schimbare, daca intram in alegeri cu o singura motiune si partidul isi valideaza conducerea care a dus partidul in aceste alegeri perdante, ne facem de ras", a mai spus Elena Udrea.

"Au aparut informatii ca se fac presiuni pe anumiti primari. Dansa poate nu stie, dar se fac astfel de presiuni, declaratia presedintelui organizatiei, ca pe el l-a sunat, cred ca e proba. L-a sunat un om in numele doamnei, s-au dat telefoane pentru a se cere lista primarilor din judetul respectiv", a acuzat anterior Vasile Blaga.

Conventia in care au loc alegerile va fi organizata in 23 martie.

Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
Membru USR, agresat când strângea semnături, în București: ”Au rupt câteva liste, noi vom strânge şi mai multe”
USR anunţă că, miercuri, un membru USR a fost agresat în timp ce strângea semnături în zona Lujerului din Sectorul 6, Bucureşti. ”Ieri, un membru USR a fost agresat în timp ce...
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER ar vrea candidați comuni cu Alianța Dreapta Unită, la Capitală: "Luăm cu toții decizia matură de a ne așeza cât mai repede la masă"
REPER, partidul condus de fostul premier Dacian Cioloș, anunță că a trimis o invitație la dialog colegilor de la USR, PMP și Forța Dreptei, filialele din București, în vederea găsirii...
#Udrea raspunde Blaga, #Udrea PDL acuzatii Blaga , #PDL