Udrea ii raspunde lui Ungureanu: Borbely si Blaga au inceput bazinele de inot

Marti, 06 Martie 2012, ora 14:02
5868 citiri
Udrea ii raspunde lui Ungureanu: Borbely si Blaga au inceput bazinele de inot
Foto: Facebook

Fostul ministru Elena Udrea a reactionat la criticile premierului Ungureanu privind constructia de bazine de inot, aratand ca acesta poate s-a gandit la Laszlo Borbely si Vasile Blaga, initiatorii programului, si a spus ca nici ea nu are apetenta pentru piscine, "nici macar de la Vila Lac 1", deoarece nu inoata.

Premierul Mihai Razvan Ungureanu a declarat, luni seara, la postul public de televiziune, ca fondurile ministerelor rezervate diferitelor proiecte, precum constructia de piscine, vor fi reorientate catre alte programe, adaugand ca el nu are o mare "apetenta" pentru piscine sapate in diferite localitati, deoarece Romania nu este "o tara de inotatori".

Ungureanu sta cu ochii pe Blejnar si pe fostul minister al Elenei Udrea

"Eu nu cred ca suntem o tara de inotatori, am mai putina apetenta pentru piscine care sunt sapate in fiecare localitate din Romania", a spus Ungureanu, anuntand ca vor fi reduse cheltuielile la ministerele care administreaza "portiuni mari" din banul public, precum Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului si Ministerul Transporturilor.

In replica, Elena Udrea, fost ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului si actual vicepresedinte PDL, a declarat ca seful Guvernului s-a referit, probabil, la Laszlo Borbely si Vasile Blaga, ministrii in mandatul carora a inceput programul constructiei de bazine de inot, si a precizat ca nici ea nu are "apetente" pentru piscine in toata tara, "nici macar pentru cea de la Lacul 1", cu atat mai mult cu cat, spre deosebire chiar si de premier, ea nu inoata.

Ungureanu vrea sa fie premier si dupa alegeri si nu stie daca va candida la Cotroceni

"Cred ca a fost o figura de stil, deoarece nu exista la nivelul Guvernului un program de construit piscine la tara. Daca este vorba despre bazinele de inot de la CNI, probabil ca Mihai Razvan Ungureanu s-a referit la Laszlo Borbely si Vasile Blaga, ministrii in timpul carora a inceput acest program, eu continuand finantarea doar a unora dintre proiectele in derulare, pentru ca stoparea lor insemna irosirea banilor publici deja platiti. Ii dau dreptate lui Mihai Razvan Ungureanu, nici eu nu am apetente pentru piscine in toata tara, nici macar pentru cea de la Lacul 1, cu atat mai mult cu cat eu, spre deosebire chiar si de acualul prim-ministru, nu inot", a declarat Udrea.

Surse oficiale au declarat, marti, ca premierul Ungureanu a cerut ministrilor sa taie din cheltuielile pregatite pentru deplasari externe si actiuni de promovare in strainatate, precum targuri si expozitii, astfel de solicitari fiind transmise atat Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, cat si altor institutii.

In cazul Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului, premierul a cerut si reducerea cheltuielilor cu salile de sport.

Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Horia Constantinescu, preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, renunță la funcție
Preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu, renunţă la funcţie după ce a devenit candidatul PSD la Primăria Constanţa. El precizează că...
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Alegeri 2024. Cine sunt favoriții în viziunea lui Victor Ponta: “Oricine intră în turul doi cu George Simion, îl bate” INTERVIU VIDEO
Conflictele din Alianța PNL-PSD continuă deși a mai rămas puțin timp până la primul test al alegerilor. Unii candidații care și-au dorit să intre în cursa pentru Primăria Capitalei nu...
#Elena Udrea bazine inot, #Udrea raspunde Ungureanu inot , #PDL