Business Focus: Priorități înainte de următorul mare cutremur. Ce se pierde în discuția despre blocurile "cu bulină"

Udrea indeamna PDL la lupta impotriva lacustelor USL, puse pe distrugere

Luni, 02 Iulie 2012, ora 14:12
2646 citiri
Udrea indeamna PDL la lupta impotriva lacustelor USL, puse pe distrugere

Fostul presedinte al PDL Bucuresti Elena Udrea crede ca partidul trebuie sa lupte pentru salvarea statului de drept in Romania, dupa alegerile interne.

"PDL are de ieri (sambata - n. red.) o noua conducere, iar de astazi (duminica - n. red.) trebuie sa vina in transeele razboiului politic cu misiunea clara de a opri Guvernul Ponta si USL din actiunea lor de a desfiinta statul de drept in Romania.

PDL trebuie sa arate impostura liderilor puterii de astazi, sa demaste minciunile populiste fara acoperire ale USL si sa arate ca singura solutie pentru ca romanii sa traiasca mai bine este o dreapta politica unita, care sa aiba politici publice orientate exclusiv catre cetateni, respect fata de institutii si fata de Constitutie", a scris Elena Udrea, pe blogul sau.

Deputatul democrat-liberal considera ca rezultatul alegerilor din partid arata ca PDL "a decis, intr-un mod intelept, sa stranga randurile intr-un moment nu tocmai usor".

"Vasile Blaga este acum singurul om in stare sa asigure deopotriva unitatea partidului, dar si linistea interna utila in perspectiva alegerilor din toamna. Noul presedinte are in acest moment parghiile necesare, de la sustinerea din Biroul Permanent National, pana la sustinerea activului de partid, pentru a schimba situatia in care se afla PDL. M-as bucura foarte mult ca lucrurile sa stea asa si partidul sa se indrepte in toamna spre 30%, cum ne dorim cu totii.

Acum este timpul ca noua conducere sa treaca la munca. Ea a fost aleasa legitim, exista omogenitate in randul ei. Nu exista niciun motiv intern pentru care partidul sa nu poate sa-si atinga obiectivele", a afirmat Elena Udrea.

PDL - stalpul politic al rezistentei

Aceasta continua, precizand ca "imi doresc foarte mult ca inca de astazi sa vad noii lideri ai partidului, noii purtatori de mesaj, luptandu-se cu masinaria politica foarte motivata a USL. E in joc deopotriva soarta politica a PDL, dar si statul de drept in Romania.

De doua luni, mai mult mass-media si societatea civila in general s-au luptat cu Guvernul de ocupatie al lui Victor Ponta si cu adevaratul desant al lacustelor USL, puse pe distrugerea tuturor institutiilor care nu li se subordoneaza.

Partidul Democrat Liberal trebuie sa reprezinte stalpul politic cel mai important al rezistentei (pentru ca la asta s-a ajuns!) in fata unei stangi politice care nu s-a reformat (desi a avut 8 ani la dispozitie) si care a revenit inca mai hotarata la practicile partidului-stat PSD din perioada 2000-2004", a mai notat fostul ministru al Turismului, pe blogul sau.

Nu in ultimul rand Elena Udrea crede ca "USL nu este altceva decat o constructie politica realizata pentru accesul la putere al unor oameni fara principii, hrapareti si incompetenti, dar foarte hotarati si nerabdatori sa stapaneasca tara".

F.N.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
România trimite militari să lupte împotriva rebelilor houthi. Cererea lui Klaus Iohannis
Birourile permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului au luat act marţi, 16 aprilie, de scrisoarea preşedintelui Klaus Iohannis prin care informează Parlamentul că a aprobat...
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiției cererile de urmărire penală față de Petre Roman și Gelu-Voican Voiculescu
Klaus Iohannis a transmis ministrului Justiţiei cererile de urmărire penală a lui Roman Petre, în calitate de fost premier, şi a lui Voiculescu Gelu-Voican, fost viceprim-ministru, pentru...
#Elena Udrea alegeri PDL, #Udrea PDL stat de drept, #Elena Udrea declaratii USL , #PDL