Udrea: L-as vota pe Antonescu intr-o confruntare cu Ponta, in 2000 l-am votat pe Iliescu

Joi, 09 Ianuarie 2014, ora 22:30
2597 citiri
Udrea: L-as vota pe Antonescu intr-o confruntare cu Ponta, in 2000 l-am votat pe Iliescu
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Elena Udrea a marturisit, joi seara, ca l-ar vota pe presedintele PNL Crin Antonescu, intr-o eventuala confruntare la alegerile prezidentiale cu presedintele PSD Victor Ponta.

Democrat-liberala considera ca, in conditiile in care nu pot castiga alegerile prezidentiale fara sprijin, partidele de dreapta - PDL, PNL si alte partide - "pot sa mearga cu sustinere reciproca macar in turul doi pentru un candidat al dreptei".

"Electoratul are memorie scurta, s-ar putea ca domnul Antonescu sa ne convinga pe unii dintre noi, pe unii nu ne va convinge, dar e posibil sa convinga pe foarte multi din electoratul de dreapta sa iasa la vot si sa voteze", a afirmat Elena Udrea, joi seara, la B1 Tv.

Fostul ministru al Turismului este de parere si ca ar putea aparea un alt candidat al PNL la prezidentiale, daca USL se rupe, in persoana fostului presedinte liberal Calin Popescu-Tariceanu.

"Este un curent in PNL care se gandeste serios la schimbarea domnului Antonescu din functia de candidat al PNL la Presedintie, daca USL s-ar rupe si Antonescu ar trebui sa devina dintr-o data candidatul dreptei, si propunerea unui alt personaj politic - domnul Tariceanu.

Este posbil ca PNL sa incerce sa schimbe ei insisi candidatul, este posibil si sa constate ca domnul Antonescu este credibil si sa ramana cu el", a spus deputatul PDL.

Antonescu, in dezacord cu Ponta: Nu vrem un presedinte care sa nu deranjeze pe nimeni (Video)

Udrea a dezvaluit si cu cine ar vota, dintre Victor Ponta si Crin Antonescu, daca cei doi ar candida unul impotriva celuilalt la alegerile prezidentiale.

"In 2000, am iesit sa votez cu domul Iliescu. Nu stiu, daca ar fi intre Ponta si Antonescu si ar fi asa de strans scorul, cred ca as iesi si as vota cu domnul Antonescu.

Speranta mea ca e ca vom veni cu un singur candidat pe care il vom sustine cu toti. Speram ca PNL sa fie cel care va sustine candidatul PDL, PMP... Ca e domnul Ungureanu, ca e domnul Predoiu, ca e domnul Emil Boc, nu poate fi cineva care apare de azi pe maine. E important sa aiba sustinerea tuturor partidelor de dreapta", a mai declarat Elena Udrea.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea alegeri prezidentiale, #Udrea alegeri prezidentiale PNL, #Udrea Antonescu prezidentiale , #PDL
Comentarii