Udrea: M-as inscrie in Miscarea Populara daca se transforma in partid

Marti, 16 Aprilie 2013, ora 14:02
2800 citiri
Udrea: M-as inscrie in Miscarea Populara daca se transforma in partid

Deputatul PDL Elena Udrea nu exclude inscrierea sa in Miscarea Populara, in ipoteza in care fundatia s-ar transforma in partid si s-ar "deschide oamenilor politici".

"La un moment dat, trebuie sa ne gasim intr-un proiect comun. Nu vad un pericol pentru PDL in Miscarea Populara, in sensul in care cred ca ar trebui sa fim parteneri si nu in competitie", a declarat, marti, Elena Udrea.

Democrat-liberala a raspuns astfel unei intrebari legate de o propunere a lui Vasile Blaga vehiculata in presa, potrivit careia democrat-liberalii care se vor inscrie in fundatia lansata de Traian Basescu ar urma sa fie exclusi din partid.

"Trebuie vazut ce isi propune Miscarea Populara, daca devine sau nu un partid politic. Eu sunt in continuare un sustinator al ideii de a continua toate proiectele pe care le-a inceput PDL alaturi de Traian Basescu.

Daca se transforma in partid politic, sigur ca as face acest lucru. Daca vor intelege sa accepte si oameni care au facut politica si inainte, nu exclud ipoteza sa ma inscriu in Miscarea Populara", a mai declarat Udrea.

Ulterior, fostul ministru a revenit cu o precizare pe contul sau de Facebook.

"Vreau sa fac o clarificare referitoare la declaratiile mele privind Miscarea Populara.

Am vrut sa spun ca, daca fundatia Miscarea Populara va primi in randurile sale politicieni, as putea sa ma inscriu in cadrul ei, la fel ca si alti colegi de partid. Am facut acest comentariu pentru ca acum fundatia nu primeste oameni politici.

Asta nu inseamna in niciun moment renuntarea la postura de membru PDL. Sunt membru PDL si voi ramane asa si in continuare", scrie Udrea pe reteaua de socializare.

Udrea: Nu incurajez dizidenta interna. O apropiere de Miscarea Populara e utila

Miscarea Populara s-a lansat oficial, la inceputul lunii aprilie, in prezenta consilierilor prezidentiali Cristian Diaconescu, Sebastian Lazaroiu, Dorel Onaca, Bogdan Oprea si Bogdan Dragoi.

"Miscarea Populara e o oferta pentru cei neangajati politic si sunt convins ca prin procedurile ce vor fi aplicate in a stabili liderii filialelor vom descoperi multi oameni politici de buna calitate. Sunt criterii exigente ca sa devii membru, se cauta oameni valorosi neacceptati de partide sau carora partidele li s-au parut masinarii complicate", a declarat, recent, Traian Basescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Udrea inscrie Miscarea Populara, #Udrea PDL Miscarea Populara , #PDL