Udrea: Mai simplu ar fi ca Antonescu sa mearga la Cotroceni sa-i ocupe scaunul lui Basescu

Marti, 03 Iulie 2012, ora 23:46
2984 citiri
Udrea: Mai simplu ar fi ca Antonescu sa mearga la Cotroceni sa-i ocupe scaunul lui Basescu
Foto: Facebook

Elena Udrea declara ca nu intelege "toata mascarada din Parlament", in conditile in care USL "nici macar nu mai mimeaza respectarea Constitutiei".

"In conditiile in care USL, Ponta si Antonescu nici macar nu mai mimeaza respectarea Constitutiei, a legilor, a statului de drept, a institutiilor democratice, a opiniilor societatii civile si a semnalelor trase de toate cancelariile occidentale, nu inteleg de ce toata mascarada din Parlament!", scrie Elena Udrea intr-o postare pe pagina sa de Facebook.

Vasile Blaga nu mai este presedintele Senatului - Crin Antonescu, propus in locul sau

Democrat liberala le da si un sfat liderilor USL: "Mai simplu este ca maine dimineata Crin Antonescu sa mearga la Cotroceni inaintea lui Traian Basescu si sa ii ocupe scaunul, dupa care se poate proclama Presedintele Romaniei! Ce l-ar putea opri?", mai scrie Elena Udrea.

Avocatul Poporului, revocat - Valer Dorneanu ii ia locul

Revolutie in Parlament: Antonescu, sef la Senat in locul lui Blaga. Avocatul Poporului, revocat

Parlamentul s-a reunit marti in sesiune extraordinara pentru a asculta raportul privind participarea lui Victor Ponta la Consiliul European. USL s-a folosit de acest prilej pentru a revoca presedintii celor doua Camere si pe Avocatul Poporului.

USL a convocat sedinte de urgenta ale Birourilor Permanente ale celor doua camere si a decis rapid alte doua sesiuni extraordinare, in aceasta seara, in care Vasile Blaga a fost inlocuit cu Crin Antonescu.

Crin Antonescu, noul sef al Senatului, campion absolut al chiulului de peste sase ani

Totodata, Gheorghe Iancu a fost revocat, marti, de plenul Parlamentului, din functia de Avocat al Poporului. Conform legii, Avocatul Poporului poate fi revocat pentru incalcarea Constitutiei sau legilor statului, cu votul majoritatii parlamentarilor prezenti la sedinta in care se voteaza.

Cei de la USL sunt deranjati de faptul ca Gheorghe Iancu ar fi atacat la Curtea Constitutionala ordonanta Guvernului de trecere a ICR in subordinea Parlamentului.

Si Roberta Anastase a fost inlocuita cu Valeriu Zgonea. Deciziile au aparut deja in Monitorul Oficial, trecut recent in subordinea Guvernului.

Liderii PDL striga ca asistam la o lovitura de stat data de USL si ca Ponta si Antonescu "au declansat Jihadul impotriva Romaniei democratice".

I.O.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elena Udrea Victor Ponta, #Elena Udrea Crin Antonescu presedinte, #Elena Udrea revocari Parlament , #PDL