Udrea: Nu as negocia o candidatura a lui Chiliman din partea PDL

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 19:09
1942 citiri
Udrea: Nu as negocia o candidatura a lui Chiliman din partea PDL
Foto: Romania TV

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca nu a incercat si nici nu ar incerca sa negocieze cu Andrei Chiliman o candidatura a acestuia din partea democrat liberalilor la Primaria Sectorului 1.

"Nu am incercat sa negociem cu Andrei Chiliman si nici nu as incerca. Am decis ca PDL Bucuresti merge cu candidati membri de partid, nu-mi trece prin cap sa-i fac nicio oferta domnului Chiliman, chiar daca dansul ar intentiona sa treaca la alt partid", a sustinut liderul democrat liberal, joi seara, la Romania Tv.

Fostul ministru al Turismului a subliniat ca aceasta mutare nu ar urma sa aiba loc, in contextul "nebuniei" din ultima perioada, amintind despre traseismul politic.

Vorbind despre o posibila demisie din fruntea organizatiei pe care o conduce, in cazul unui esec la alegerile locale, presedintele PDL Bucuresti a spus ca se va gandi la aceasta masura dupa ce vor fi anuntate rezultatele alegerilor.

"Dupa ce se anunta scorul alegerilor la Bucuresti, am sa spun ce am sa fac. Sunt un politician responsabil si voi face exact ceea ce trebuie pentru partid si pentru cariera mea, in momentul anuntarii rezultatelor alegerilor. Sunt presedintele organizatiei, imi asum orice tine de aceasta organizatie", a explicat Elena Udrea.

Aceasta a declarat ca prezentarea Sulfinei Barbu si a lui Mihai Atanasoaie drept candidati ai PDL pentru primariile de sectoare a reprezentat "o surpriza frumoasa", la care foarte putini se asteptau.

In plus, fostul ministru s-a declarat increzatoare ca, la alegerile din Bucuresti, PDL urmareste nu doar sa castige Primaria Generala, ci si un scor politic la Consiliul General "care sa inceapa cu 3", dar si mentinerea celor doua primarii - ale sectoarelor 3 si 6, notand ca orice alta primarie reprezinta un succes major.

Presedintele PDL a mai explicat ca nu crede in sondaje si ca batalia se duce intre oameni, cu organizatia, cea care nu este inclusa in sondaje.

Elena Udrea crede ca preocuparile Opozitiei pentru PDL Bucuresti "ascund problemele din interiorul USL", notand ca inlocuirea lui Andrei Chiliman din fruntea PNL Bucuresti afecteaza si campania electorala a acestuia.

Liderul PDL a mai spus ca nu este locomotiva partidului, ci "vagonul din urma care impinge trenul", adaugand ca Silviu Prigoana, candidatul PDL pentru Primaria Capitalei, "nu mai este suparat, pentru ca nu mai are timp".

Candidatii PDL la sectoarele Capitalei

Elena Udrea a anuntat oficial, joi, candidatii la sectoarele 2, 4 si 5, completand astfel echipa cu care democrat-liberalii le vor cere bucurestenilor votul la alegerile locale din 10 iunie.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Cătălin Drulă, despre candidatura la prezidențiale: „Eu sunt natural un candidat posibil”. Care sunt obiectivele USR și Dreapta Unită pentru 2024
Președintele USR Cătălin Drulă a fost invitatul rubricii „Cu fața la alegători” și a vorbit despre obiectivele USR și ale Dreptei Unite pentru alegerile din 9 iunie, despre misiunea...
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Cîrstoiu răspunde criticilor din ultimele zile: "Nişte lupi în haine de oaie încearcă să transforme oaia în lup"
Atacat în ultimele zile atât de adversarii direcți la alegerile locale, cât și de alți politicieni, dar și de ziariști, Cătălin Cîrstoiu, candidatul susţinut de PSD şi PNL pentru...
#Elena Udrea negocieri Chiliman, #Elena Udrea candidati PDL Bucuresti, #candidati PDL primarii sectoare, #PDL candidati Bucuresti , #PDL