Udrea: Nu candidez la presedintia PDL

Miercuri, 09 Ianuarie 2013, ora 21:57
3155 citiri
Udrea: Nu candidez la presedintia PDL
Foto: B1

Deputatul PDL, Elena Udrea, a declarat, miercuri, ca nu are de gand sa candideze la presedintia PDL. Ea a facut apel pentru o reorganizare cat mai rapida a partidului.

"Exista o mare asteptare fata de momentul in care in PDL se va decide sa se faca opozitie. Nu cred ca este momentul pentru lupte interne, insa exista o foarte mare asteptare pentru Conventia care urmeaza.

Exista impresia ca se doreste amanarea conventiei, de aici reactiile nervoase, si din partea celor care doresc urgentarea si a celor care doresc amanarea", a declarat Elena Udrea la B1.

Intrebata insistent daca intentioneaza sa candideze la functia de presedinte al PDL, Elena Udrea a raspuns negativ: "Nu, nu voi candida".

Insa, ea a cerut organizarea cat mai rapida a Conventiei Extraordinare a partidului.

"Sunt oameni care vor o deschidere a partidului, care vor sa vada trasat un drum pentru PDL, sa vada ca sunt condusi de o echipa care si-a fixat un obiectiv. Acum, foarte multi de la baza partidului se demobilizeaza.

Conventia trebuie sa aiba loc cat mai repede", a subliniat Elena Udrea.

Intelectualii din PDL vs. garda veche: Acuzatii de tradare, ironii si tapi ispasitori

Deputatul PDL considera ca este prea devreme acum sa se vorbeasca despre un candidat al partidului pentru functia de presedinte al Romaniei.

"Intai sa vedem ce facem in PDL, unde ne aflam, si apoi stabilim candidatul la Presedintie", a mai spus Udrea.

Igas il vrea pe Boc pentru candidatura PDL la prezidentiale

Intrebata cum comenteaza propunerea fostului ministru de Interne, Traian Igas, ca Emil Boc sa candideze la Presedintie, Udrea a raspuns ironic: "Dansii, la Arad, sunt mai grabiti, nu au o problema cu partidul".

Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
Mai mult de jumătate dintre români votează la europarlamentare cu candidatul preferat la primărie. Ce procente ar putea obține partidele SONDAJ
PSD este creditat cu 28,4% din intenţiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, PNL cu 26,7%, AUR cu 14,4%, conform unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro, în luna aprilie,...
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Respect, d-le Cîrstoiu: "un medic nu abandonează niciodată"! Câți antreprenori gândesc la fel?
Nu l-am cunoscut niciodata pe medicul Cirstoiu, nu am avut nicio legatura ce el. In schimb, ca si voi, am avut ocazia sa-l vad la lucru pe scena politica damboviteana. Dupa parerea mea, responsabil...
#Elena Udrea conventie PDL, #Elena Udrea conflict PDL, #Elena Udrea presedinte PDL , #PDL