Udrea: O mana de politicieni misogini apara Bucurestiul de o femeie

Marti, 05 Aprilie 2011, ora 13:37
4188 citiri
Udrea: O mana de politicieni misogini apara Bucurestiul de o femeie
Foto: Arhiva

Presedintele PD-L Bucuresti, Elena Udrea, apreciaza ca bucurestenii sunt cei care printr-un referendum trebuie sa decida cum va arata Legea Capitalei, si nu "o mana de politicieni misogini", "o gasca de barbati" care s-a format pentru a apara Bucurestiul de o femeie.

"Inca din ianuarie, am spus ca nu se va lua vreo decizie fara organizarea unui referendum. Reiterez aici aceasta idee: avem nevoie de consultarea bucurestenilor si nu se va lua nicio hotarare impotriva vointei acestora. Cand urnele vorbesc, politicienii trebuie sa taca", scrie Elena Udrea pe blog.

Ministrul sustine ca partidul sau isi doreste acest referendum, pe de o parte pentru ca bucurestenii stiu cel mai bine care le sunt problemele si cum trebuie ele rezolvate, iar pe de alta parte pentru ca cei din PD-L cred ca propunerea pe care le-o fac cetatenilor Bucurestiului reprezinta solutia pentru dezvoltarea si modernizarea orasului.

"Suntem partidul care a castigat atatea batalii electorale pe muchie de cutit. De cele mai multe ori, pornind cu sansa a doua. Asa ca nu avem cum sa ne temem de un referendum, asa cum absurd sugereaza unii", mai sustine liderul PD-L Bucuresti.

Elena Udrea isi exprima bucuria pentru succesul pe care il are "Bucurestiometrul", avand in vedere ca, la o zi dupa lansare, sunt aproape 200 de probleme semnalate si peste 150 de comentarii pe blog, ceea ce arata ca bucurestenii sunt interesati de orasul lor.

"Asa ca eu le spun inca de acum: Hai la referendum si vocea ta va fi ascultata!", indeamna Udrea.

#Elena Udrea blog, #Elena Udrea PDL Bucuresti, #Elena Udrea referendum , #PDL