Udrea, oficial unicul candidat la sefia PD-L Bucuresti

Vineri, 19 Noiembrie 2010, ora 09:20
3034 citiri
Udrea, oficial unicul candidat la sefia PD-L Bucuresti

Elena Udrea nu are rival la sefia PD-L Bucuresti, procedul de depunere a candidaturilor incheindu-se joi, la ora 20:00, odata cu validarea dosarelor.

"Restul si-au cam luat functii prin organizatii. Daca cineva dorea aceasta functie, avea timp in ultimii trei ani sa se pregateasca. Nu e o misiune usoara", declara, recent, pentru Gandul, ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Fostul ministru al Tineretului si Sportului, Sorina Placinta, si deputatul Costica Canacheu vor candida pentru cele doua posturi de prim-vicepresedinte al organizatiei PD-L Bucuresti, se afirma intr-un comunicat al PD-L.

Pentru functia de secretar general s-au inscris Irinel Hristu, Danut Liga si Vasile Gherasim. Pentru functia de trezorier si-au depus candidaturile Horatiu Tica si Anca Constantinescu, pentru Comisia de etica, litigii, statut candideaza Cristian Radulescu si Anca Constantinescu, iar pentru Comisia de revizie control Mircea Marinescu.

Elena Udrea, singura candidata la sefia PD-L Bucuresti: "Nu e o misiune usoara"

Conferinta PD-L Bucuresti va avea loc duminica, la ora 11.00.

Udrea a fost desemnata direct de presedintele PD-L Emil Boc sa conduca interimar aceasta organizatie cu destule probleme pentru democrat-liberali, organizatie care a scazut foarte mult in preferintele electoratului.

Udrea: Nu exclud o candidatura a mea la Primaria Capitalei

Pe de alta parte Capitala este filiala cu cel mai mare numar de membri din tara si care va da printre cei mai multi delegati la congresul de anul viitor la care va fi aleasa noua conducere a partidului.

M.M.

Citeste si:
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Gorghiu: ”În PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului”
Vicepreşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat că în PNL nu s-a discutat schimbarea lui Florin Cîţu de la şefia Senatului, dar a completat că declarațiile acestuia sunt urmărite şi de...
Premierul Ciucă a discutat cu vicepreşedintele companiei Lockheed Martin despre consolidarea Parteneriatului strategic cu SUA
Premierul Ciucă a discutat cu vicepreşedintele companiei Lockheed Martin despre consolidarea Parteneriatului strategic cu SUA
Prim-ministrul Nicolae Ciucă s-a întâlnit, luni la Palatul Victoria, cu vicepreşedintele pentru afaceri internaţionale al companiei Lockheed Martin, Raymond Pisseli, informează Guvernul. În...
Comentarii
SpiritCivic
rank 5
POrefecti... primari.... Oameni care s-au descurcat bine in afaceri.... Istoria...OPREA... BASESCU... VIDEANU... si.... viitorul ? UDREA ?