Udrea: PD-L trebuie sa actioneze politic

Luni, 07 Martie 2011, ora 13:25
1844 citiri
Udrea: PD-L trebuie sa actioneze politic
Foto: Arhiva

Elena Udrea sustine ca este timpul ca PD-L sa actioneze politic pentru a se putea revitaliza, luand in considerare ca pana in prezent s-a concentrat excesiv pe actul guvernamental.

De asemenea, liderul PD-L crede ca drumul reformei la democrat liberali incepe cu promovarea persoanelor bine pregatite.

"Sunt in partid o multime de tineri bine pregatiti care merita o sansa. Trebuie sa ii aducem in primul rand. In acelasi timp, trebuie sa incepem sa sustinem profesionisti, oameni dedicati valorilor de centru-dreapta, chiar daca nu au carnet de partid. Oameni care lucreaza in privat, care au profesii liberale si pentru care, pana acum, nimeni nu s-a batut sa-i atraga in politica, pentru ca pot fi 'incomozi'. PD-L este obligat sa devina, de-acum inainte, 'partidul oamenilor competenti' ", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Presedintele PD-L Bucuresti le transmite cititorilor ca a preluat mesajul lor si le-a transmis colegilor ca nu mai e cazul sa isi permita "jumatati de masuri si adevaruri partiale".

"De asemenea, nu trebuie sa ne mai comparam cu PSD si PNL. Trebuie doar sa fim consecventi cu ceea ce am propus, sa actionam mult mai hotarat si sa comunicam mult mai bine ceea ce facem. PD-L nu poate merge inainte daca nu se dezice de cei care ne compromit.

Si, in acest sens, le-am vorbit colegilor mei despre actiunea pe care PD-L Bucuresti a pornit-o deja de doua saptamani si in urma careia isi vor pierde sustinerea organizatiei cei care nu vor corespunde criteriilor de competenta, performanta si integritate in exercitarea functiei ocupate", a conchis Udrea.

Udrea: E mai curajos si laudabil sa recunoastem si sa ne reparam greselile

Secretarul executiv al PD-L, Elena Udrea, a declarat, sambata, la reuniunea Consiliului National de Coordonare, ca este foarte bine ca se poarta dezbateri in partid pe tema modificarii statutului, ele denota curaj si o mentinere a principiilor initiale, dar a cerut tuturor colegilor sa nu dea prilej "teleOpozitiei" sa profite de aceste discutii pentru a ataca partidul.

"Nu trebuie sa ne ferim sa spunem si lucruri care nu ne plac. S-au spus lucruri care nu ne-au placut tuturor. Eu as spune, ca membru BPN, ca este o bucurie pentru mine sa vad ca PD-L a pornit cu adevarat dezbaterile atat in forurile interne, cat si in exterior. Sa spunem, dar sa nu dam subiecte presei ostile si Opozitiei care abia asteapta sa atace partidul", a declarat Elena Udrea.

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#Elena Udrea reforma PDL, #PDL actiune politica , #PDL