Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Cum se foloseste Elena Udrea din nou de Bute

Joi, 21 Februarie 2013, ora 22:24
2488 citiri
Cum se foloseste Elena Udrea din nou de Bute
Foto: Arhiva

Deputatul PDL Elena Udrea, candidat pentru functia de sef al partidului, considera ca organizarea Galei Bute, in timpul mandatului sau la Ministerul Turismului, este un argument in plus pentru ca locuitorii din Pechea sa voteze candidatul PDL la alegerile partiale de duminica.

"Dincolo de competitia interna pentru conducerea PDL, este foarte important ca partidul sa functioneze si sa se regrupeze. Sa inceapa batalia cu USL si sa incerce sa recastige increderea romanilor. La fel de important este ca oamenii de la baza partidului sa simta ca liderii le sunt aproape si ii sustin in luptele politice grele pe care le duc cu o putere absoluta", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Fosta sefa a PDL Bucuresti mentioneaza ca a participat, joi, la un miting de sustinere pentru candidatul PDL la primaria comunei Pechea.

"In virtutea acestor doua principii, dar si a faptului ca duminica au loc alegeri partiale in trei comune din tara, am luat decizia de a participa astazi, in judetul Galati, la un miting de sustinere pentru candidatul PDL la primaria comunei Pechea, domnul Marin Meca. Acesta este consilier local al partidului, un om care stie foarte bine problemele localitatii, dar si lucrurile bune care s-au facut acolo", adauga Udrea.

Aceasta mentioneaza ca le va spune galatenilor si ce a facut in timpul guvernarii Boc pentru comuna Pechea.

"Pe langa mesajul de incredere in domnul Meca, voi reaminti oamenilor si faptul ca, in timpul Guvernului Boc, judetul Galati si comuna Pechea nu au fost deloc uitate. Numai de la MDRT, al carui ministru am fost doi ani de zile, s-au alocat peste 100 de milioane de euro pentru judet.

Vorbim aici de proiecte europene de peste 77 de milioane de euro, de investitii in reabilitarea de drumuri judete si de interes local, de introducerea de apa si canalizare. Chiar pentru comuna Pechea, unde au loc duminica alegeri, s-au alocat aproape 3,5 milioane de lei pentru reabilitarea si extinderea Centrului Medico-Social", detaliaza Elena Udrea.

Democrat-liberala precizeaza ca este legata de comuna Pechea si pentru ca este localitatea natala a lui Lucian Bute.

"Ma simt legata de Pechea si dintr-un alt punct de vedere - marele nostru campion Lucian Bute este nascut in localitatea galateana. Deci le voi putea vorbi localnicilor inclusiv despre ceea ce eu consider a fi o mare reusita a mandatului meu: Gala Bute. Sunt convinsa ca oamenii vor aprecia acest lucru pentru ca Lucian Bute este un motiv cu care sa se mandreasca.

Inchei urandu-le succes in batalia de duminica si celorlalti doi candidati ai nostri pentru primariile din comunele Valcelele (Calarasi) si Gheorghe Lazar (Ialomita), viceprimarul Gabriel Oroianu, respectiv consilierul local Costel Vasile. Imi doresc foarte mult ca rezultatele de duminica sa fie mai bune decat cele de pe 3 februarie", conchide Udrea.

D.R.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Udrea Bute Pechea, #alegeri partiale Pechea Udrea , #PDL