Udrea: Pe 23 martie, astept eu din partea domnilor un martisor pe buletinele de vot

Vineri, 01 Martie 2013, ora 13:44
1979 citiri
Udrea: Pe 23 martie, astept eu din partea domnilor un martisor pe buletinele de vot

Candidatul la sefia PDL Elena Udrea a oferit, vineri, la Bistrita, cate un buchetel de flori tuturor doamnelor care au asistat la prezentarea motiunii sale, ea declarand ca asteapta din partea barbatilor un "martisor pe buletinele de vot" in data de 23 martie.

Elena Udrea a fost intampinata cu aplauze de catre membrii PDL Bistrita-Nasaud care s-au adunat, vineri, in saloanele unui hotel de cinci stele sa asculte motiunea Elenei Udrea.

Liderul PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a fost cel care a deschis lucrarile si a spus ca "la Bistrita, barbatii stiu sa aprecieze femeile frumoase si destepte mai ales atunci cand candideaza la o demnitate atat de inalta, cum e sefia PDL".

Elena Udrea a spus ca, inainte de a-si prezenta motiunea, vrea sa le ofere tuturor doamnelor din sala cate un buchet de flori.

"Am un mesaj pentru doamne pentru ca este 1 Martie si, in acelasi timp, din echipa mea, cineva va imparti cate un martisor. La multi ani!", a spus Elena Udrea.

Cineva din sala a intrebat: "Si barbatilor?", iar Elena Udrea a raspuns: "Barbatilor pe 9 Martie, ca atunci e ziua lor".

In dialog a intervenit si Ioan Oltean care a spus: "Eu zic sa aveti niste martisoare pentru barbati in 23 martie, doamna presedinta", iar Elena Udrea i-a raspuns: "Pe 23 martie astept eu din partea domnilor din sala un martisor pe buletinele de vot".

Oltean a spus apoi ca femeilor in PDL "nu le lipeste curajul de a se confrunta cu toti cei care vor sa conduca PDL"

"Elena Udrea a pregatit o noua motiune care din titlu spune totul. Iata o motiune care starneste interesul prin titlu, prin cea care o prezinta si doreste sa o puna in aplicare. E o motiune care, prin continutul ei, raspunde necesitatilor pe care PDL si liderii partidului le au pentru ca partidul sa aiba un parcurs bun in perioada imediat urmatoare", a declarat Ioan Oltean.

Elena Udrea isi prezinta, vineri, la Bistrita, in saloanele unui hotel de cinci stele, motiunea "Noul PDL - o Noua Romanie".

Alaturi de ea se afla Daniel Buda si Gheorghe Tinel.

La eveniment participa peste trei sute de persoane, primari, alesi locali, simpli membri de partid, inclusiv cei 195 de delegati la Conventia Nationala.

Citeste si:
Coaliția PSD-PNL a făcut terci legea care-i proteja pe avertizorii de integritate și riscă procedura de infringement. „Poate arunca în aer PNRR”
Coaliția PSD-PNL a făcut terci legea care-i proteja pe avertizorii de integritate și riscă procedura de infringement. „Poate arunca în aer PNRR”
Joi, 29 iunie, coaliția de guvernare PSD-PNL-UDMR a trecut prin parlament mai multe amendamente privind protejarea avertizorilor de integritate, în ciuda avertismentelor venite din partea...
USR se subțiază pe zi ce trece. 24 de membri au demisionat într-o singură zi
USR se subțiază pe zi ce trece. 24 de membri au demisionat într-o singură zi
Demisiile din USR se țin lanț după ce membrii echipei USR din Țările Nordice au demisionat în bloc. Printre cei 24 de demisionari s-au regăsit președintele filialei, vicepreședinții...