Udrea: Ponta, un mare amator de lux. Un socialist de caviar

Miercuri, 06 Iunie 2012, ora 19:57
3578 citiri
Udrea: Ponta, un mare amator de lux. Un socialist de caviar

Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, spune ca premierul Victor Ponta e un mare amator de lux, in ciuda faptului ca apartine unui partid care se revendica a fi socialist.

"Iata un exemplu de ce este bine ca, in politica, sa vina oameni care au realizat ceva in viata si care au castigat suficient cat sa nu fie tentati de favorurile care li se pot oferi cand ocupa o functie publica!

Victor Ponta este un mare am...ator de lux! Socialist de caviar! Lui ii place sa isi petreaca vacantele in Dubai si sa mearga cu Mercedes. Pentru ca niciodata nu si l-a putut cumpara din banii castigati de el, cum a ajuns prim-ministru, a acceptat un Mercedes cadou, sub forma de imprumut, de la o firma privata!!!", a scris Udrea pe Facebook.

Presa a scris despre faptul ca premierul Victor Ponta foloseste o masina de lux ecologica ce ar costa 100.000 de euro.

Seful Guvernului a precizat insa ca masina nu e una de lux, ci second hand, care a fost data gratuit de o firma producatoare de masini, pentru a o folosi pana la finalul anului.

Ponta explica "limuzina de 100 de mii": E ca la Radio Erevan

"Limuzina de 100 de mii e ca la Radio Erevan, nu e 100 de mii, e o masina produsa in 2009, e second hand, a fost folosita in showroom, a fost pusa la dispozitia SPP prin comodat.

De ieri am inceput sa fac economii pentru SPP, consumul e exact la jumatate din ce consumam pana ieri (...) o sa-l rog pe domnul Zaharescu, am constatat interesul deosebit, o sa aflati ca e o masina de 3 ani, din showroom, primita cu titlu gratuit pana la sfarsitul anului. Sper ca mesajul meu corect va fi transmis", a declarat Ponta. El a tinut sa precizeze ca masina e una second-hand.

Intrebat daca masina e securizata, adica blindata, Ponta a raspuns: "Nu cred ca sunt in pericol de a fi supus unei asemenea amenintari".

El a mai precizat si ca gestul de a folosi masina e un mesaj de protejare a mediului.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea Ponta socialist caviar, #Elena Udrea Ponta lux , #PDL