Udrea: Prin noile taxe, USL strange bani pentru campania electorala din anul 2014

Marti, 26 Noiembrie 2013, ora 22:05
1801 citiri
Udrea: Prin noile taxe, USL strange bani pentru campania electorala din anul 2014

Deputatul PDL Elena Udrea a criticat noile taxe impuse de Guvernul USL, inclusiv majorarea cu sapte centi a accizelor la carburanti, afirmand ca liderii Uniunii strang bani pentru anul electoral 2014.

"O atata minciuna si atata incompetenta cat e la USL nu am vazut niciodata. S-au incurcat in propriile minciuni. Strang banii acestia - este evident - pentru ca este an electoral si au crescut bugetul care se aloca primariilor pentru ca au nevoie de primari in campaniile din iunie si din decembrie 2014.

(...) Acesti sapte eurocenti pe care ii pun ei la benzina sunt pentru campania electorala din anul 2014", a spus Udrea, marti seara, intr-o interventie telefonica la B1 Tv.

De asemenea, fostul ministru al Turismului a mai spus ca nu s-au inceput lucrari noi, iar in vremea Guvernului Emil Boc s-au incheiat multe din lucrarile incepute anterior de celelalte guverne. Nu in ultimul rand, Elena Udrea le-a recomandat guvernantilor sa foloseasca banii din fondurile europene.

"Domnul Dragnea, ca sa isi poata finanta propriii primari, a adus in Ministerul Dezvoltarii un program nou prin care iarasi se deschid lucrari de drumuri, lucrari de apa-canalizare, lucrari de infrastructura sociala, dar numai acolo unde are USL interes", a mentionat deputatul PDL, care a acuzat USL si ca a abandonat santierele pe care guvernarea Boc nu a reusit sa le inchida.

Basescu: E inadmisibil sa pui accize pe combustibil sa faci rost de bani de campanie pentru baroni

Presedintele Traian Basescu a atacat in termeni duri, duminica, in cadrul unei conferinte de presa, decizia guvernului de a majora accizele la carburanti cu sapte eurocenti din 2014.

Seful statului a acuzat ca aceasta acciza este pusa "ca sa satisfaci nevoia baronilor" si a catalogat-o drept iresponsabilitate: "Este inadmisibil sa pui accize pe combustibil sa faci rost de bani de campanie pentru toti baronii si baronasii".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
UDMR propune "Ziua de Curăţenie Naţională". Când ar avea loc noua inițiativă dedicată protecției mediului
A treia zi de sâmbătă din luna septembrie ar putea deveni „Ziua de Curăţenie Naţională”, potrivit unui proiect de lege al UDMR depus la Parlament, având ca scop principal creşterea...
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Gabriela Firea jubilează: Situația lui Cătălin Cîrstoiu va fi discutată în coaliție
Preşedinta PSD Bucureşti, Gabriela Firea, a declarat joi, 18 aprilie, că situaţia candidatului susţinut de PSD şi PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, ar urma să fie discutată...
#Elena Udrea taxe USL, #Udrea taxe campanie USL, #Udrea USL campanie 2014 , #PDL