Udrea: Romani, vi se pregateste ceva! Sa nu se mire nimeni ca va fi dezastruos

Joi, 12 Decembrie 2013, ora 18:28
2782 citiri
Udrea: Romani, vi se pregateste ceva! Sa nu se mire nimeni ca va fi dezastruos
Foto: Romania Libera

Deputatul PDL Elena Udrea considera ca decizia din Parlament a USL de a modifica prevederile Codului Penal, protejandu-i pe parlamentari si pe ministri de eventuale anchete ale DNA, intoarce Romania "la vremea lui Ion Iliescu, Adrian Nastase si a partidului-stat in care toata lumea fura pe rupte, fara teama ca ar fi putut vreodata sa fie trasi la raspundere pentru faptele lor impotriva romanilor".

Pe blogul sau, Elena Udrea ii avertizeaza pe romani ca "li se pregateste ceva".

"Ce s-a intamplat in Parlament arata dispretul profund pe care Victor Ponta si Crin Antonescu il au fata de statul de drept. Nu au invatat absolut nimic din scandalul suspendarii de vara trecuta. Mi-e clar ca vor face tot posibilul sa-si apere oastea de stransura de Justitie, chiar daca asta inseamna aruncarea Romaniei in afara Europei si a lumii civilizate. Sa nu se mire nimeni ca raportul MCV de la inceputul anului 2014 va fi dezastruos pentru Romania. Sa nu-l mai aud niciodata pe Ponta spunand ca nu intram in Schengen din motive politice de vreme ce chiar el furnizeaza aceste motive prin incurajarea unor astfel de practici parlamentare", mai scrie Udrea pe blog.

Udrea considera ca "diluarea responsabilitatii politice" este mai rea decat modificarea Codului penal.

"Avem de-a face cu o dictatura extrem de originala, in care deciziile se iau intr-un for colectiv, ai carui componenti nu pot fi trasi la raspundere individual. Practic, Ponta si Antonescu, isi ascund tirania in spatele unei majoritati parlamentare amorfe, construita cu yes-man-i de profesie, care asculta orbeste tot ce li se cere si voteaza dupa cum ridica degetul Zgonea sau Hrebenciuc. Parlamentarii nu sunt oameni liberi, ci executanti ai partidului-stat", sustine fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului.

Udrea precizeaza ca a crezut ca vizita in Romania a premierului chinez i-a inspirat pe Ponta si pe Antonescu.

"Mi-am dat insa rapid seama ca partidul-stat USL este mult mai rau decat Partidul Comunist Chinez: acolo, coruptii, sunt trasi la raspundere, condamnati la ani grei de temnita, ba chiar si executati pe stadioane. In tara partidului-stat proclamata de Ponta, coruptii vor fi promovati pe motiv ca 'sunt descurcareti si smecheri'. Asta-i Romania USL-ului", mai scrie Elena Udrea.

M.M.

Citește și:
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
PNL nu mai are răbdare cu Nicușor Dan. Ciucă: ”Bucureștiul este un oraș blocat, cu un management cu probleme”
Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a afirmat, vineri, că Bucureştiul este „un oraş blocat în momentul de faţă, confruntat cu lipsa de perspectivă, cu un management cu probleme şi cu o...
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Ciucă: ”Misiunea noastră e să continuăm demersurile pentru atingerea obiectivului naţional de aderare la Spaţiul Schengen”
Liderul PNL Nicolae Ciucă a declarat că România merită să fie în Schengen, iar misiunea PNL este să continue demersurile în atingerea acestui obiectiv. „Mai întâi despre problema cea...