Udrea se leapada de Ridzi: Ar fi bine sa demisioneze din PD-L

Sambata, 18 Decembrie 2010, ora 17:25
3662 citiri
Udrea se leapada de Ridzi: Ar fi bine sa demisioneze din PD-L

Monica Iacob Ridzi, fostul ministru al Tineretului si Sportului, ramane si fara sustinerea Elenai Udrea, dupa ce aceasta a declarat ca, pentru a nu se mai putea pune egal intre cazul ei si cel al lui Adrian Nastase, ar fi mai bine sa plece din PD-L.

"Poate fi o solutie, Monica Iacob-Ridzi sa aleaga sa demisioneze si sa puna astfel stop speculatiilor care se fac pe seama acestui dosar si comparatiilor care se fac intre ea si cazul Adrian Nastase , spre exemplu. Si poate fi o solutie buna si pentru partid, pentru ca, iarasi, a dat nastere la tot felul de critici la adresa partidului", a declarat Elena Udrea, sambata, intr-un interviu pentru Gandul.

Dupa propriile reguli, si Macovei ar fi trebuit demisa cand era ministru

Cat despre propunerea colegei sale Monica Macovei de a fi exclusi automat din partid orice democrat-liberal asupra caruia planeaza o suspiciune de coruptie, Udrea spune ca nici nu se pune problema, aratand ca, potrivit acestei reguli, si Macovei ar fi trebuit sa fie demisa cand era ministru al Justitiei, desi nu avea nicio vina.

"Pai, atunci as da exemplul suspiciunii care s-a creat chiar legat de doamna Macovei cand era ministru al Justitiei, aceea privind casa parintilor ei. Un lucru clar nedrept fata de doamna Macovei, pentru ca eu nu cred ca dansa avea vreo implicatie, dar speculatiile s-au facut, suspiciunile, sa zicem, existau.

"Insa in nici un caz nu spun ca doamna Macovei ar fi trebuit data afara din partid din cauza asta, pentru ca intr-o era in care oricine poate sa spun sa orice despre oricine in spatiul public, cred ca este mult ca la orice suspiciune sa dai automat pe cineva afara din partid", a explicat Elena Udrea.

Ea a aratat, insa, ca atunci cand intervin institutiile statului situatia se schimba: "Dar cand exista implicarea institutiilor statului, cele care au atributii, Parchet, instanta judecatoreasca, atunci e mai mult decat o suspiciune si poti sa spui ca pentru imaginea unui partid, ca si pentru imaginea ta ca politician, trebuie sa faci un pas in spate".

Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Prima ședință de Guvern care se desfășoară la Timișoara. Ce proiecte vor fi discutate în întâlnirea de astăzi
Guvernul se reuneşte joi, la Timişoara, într-o şedinţă specială, în cadrul căreia urmează să fie aprobate o serie de proiecte de infrastructură cu impact regional, precum şi plata în...
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
#Elena Udrea Monica Ridzi, #Monica Iacob Ridzi PDL, #Ridzi corupie excludere PDL , #PDL
Comentarii
Poza Kiatra-Neamt
Kiatra-Neamt
rank 5
Cu PIPITELE = P.D.-L. in CELULA la FALAU cu ele sa danseze in frunte cu UDREA -dansul PINGUINULUI :))
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4