Udrea: "Secera si ciocanul", un nou brand turistic apropiat de sufletul lui Voiculescu

Luni, 01 Aprilie 2013, ora 19:39
2972 citiri
Udrea: "Secera si ciocanul", un nou brand turistic apropiat de sufletul lui Voiculescu
Foto: Facebook/ Elena Udrea

Fostul ministru al Turismului Elena Udrea spune ca un nou brand turistic ar putea fi "secera si ciocanul", potrivit propunerii unui roman din Spania. Deputatul PDL ii raspunde astfel ministrului delegat pentru IMM, Turism si Mediu de Afaceri, Maria Grapini.

Grapini le-a propus romanilor interesati sa trimita idei de schimbare a brandului turistic national: "Am postat pe Facebook lansarea unui concurs de idei pentru alegerea brandului turistic al Romaniei si am cerut opinii tocmai pentru a evalua perceptia fata de brandul sectorial de turism. Clar, parerile nu sunt pozitive".

In replica, fostul ministru PDL afirma, ironic, ca "pare ca ideea doamnei Grapini se bucura, totusi, de succes".

"Chiar eu am primit un mesaj de la un roman din Spania care propune ca nou brand turistic 'Secera si Ciocanul', simbol apropiat de sufletul mentorului domniei sale (Maria Grapini - n. red.), Dan Voiculescu. :)", a scris Elena Udrea, pe contul sau de Facebook.

Udrea isi apara "frunza": Schimbarea brandului turistic poate costa Romania 75 de milioane de euro

Deputatul PDL a scris sambata, pe blog, ca a aflat cu mare surprindere de posibilitatea schimbarii brandului de tara, adaugand ca acest lucru reprezinta o "idee care tradeaza diletantism si lipsa de viziune".

"Am primit cu foarte mare surprindere ideea posibilitatii schimbarii brandului de turism national. In conditiile in care turismul romanesc este una dintre ramurile economice cu cele mai mari cresteri economice in ultimii ani, 16% in 2011 si 9,3% in 2012, iar brandul a primit mai multe premii internationale (printre care premiul de excelenta la Targul de turism de la Munchen), dar si aprecieri din partea responsabililor Organizatiei Mondiale a Turismului, decizia de a inlocui brandul tradeaza diletantism si lipsa de viziune", a scris Elena Udrea pe blogul sau.

"Vorbim de zeci de milioane de euro (...). In plus, nici nu am putea face un al doilea brand pe bani europeni. Vorbim de o decizie care ar putea costa Romania 75 de milioane de euro", a mai sustinut deputatul PDL.

Grapini, atac la Udrea: De unde atata tupeu la o doamna blonda?

In replica, ministrul Turismului, Maria Grapini, a iesit la atac afirmand ca Elena Udrea are foarte mult tupeu.

"De cand se pricepe la brand un avocat mai mult decat un om care a lucrat cu branduri 23 de ani si a facut management de brand? De unde atata tupeu la o doamna blonda care a tocat banii europeni, deci ai nostri, cu milioanele fara efect in cresterea contributiei in PIB a turismului?", a scris Grapini pe Facebook, duminica.

F.N.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Elena Udrea brand turism secera ciocanul, #Elena Udrea brand turism Maria Grapini , #PDL