Udrea, sustinuta si de PDL Harghita

Miercuri, 20 Martie 2013, ora 15:03
1171 citiri
Udrea, sustinuta si de PDL Harghita

Inca o filiala PDL a anuntat ca o va sustine pe Elena Udrea la sefia PDL.

Dupa PDL Brasov, si PDL Harghita a anuntat ca va vota, la Conventia de pe 23 martie, cu fostul ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului, scrie Evenimentul Zilei.

Presedintele PDL Harghita, Adrian Trif, sustine ca Elena Udrea este capabila de a face din PDL un partid castigator pentru alegerile prezidentiale si ca este un candidat viabil pentru functia de premier.

"Elena Udrea este candidatul capabil sa redreseze PDL, intr-un moment foarte greu pentru partid. Are energia, inteligenta si determinarea necesare pentru a innoi si intari partidul in perspectiva unor batalii electorale foarte importante. Cred ca doamna Udrea este in stare sa faca din PDL un partid castigator la alegerile din 2016. Este liderul tanar si energic pe care partidul il poate propune oricand ca alternativa la actualul prim-ministru", a apreciat Trif.

Primarul Brasovului o sustine pe Elena Udrea la sefia PDL

Acesta a mai sustinut ca Udrea se afla printre ministrii Guvernului Boc care a avut performante deosebite, amintind ca Udrea a adus pentru Harghita aproape 100 de milioane de euro pentru investitii in infrastructura.

"Dau doar exemplul lucrurilor pe care le-a facut pentru Harghita - sub semnatura domniei sale, in judet au venit aproape 100 de milioane de euro pentru investitii in infrastructura, din care peste 77 de milioane prin proiecte pe fonduri europene. Vorbim de proiecte de infrastructura foarte importante: reabilitari de drumuri judetene si de interes local, introducerea de apa si canalizare in mediul rural, reabilitarea spitalului judetean, constructia de locuinte pentru tineri, dar si lucrari care au imbunatati infrastructura de turism. A fost unul dintre putinii ministri care au acordat atentie acestui judet", a completat Trif.

Si George Scripcaru, primarul Brasovului, vicepresedinte PDL si sef al filialei locale a partidului, si-a declarat recent sustinerea pentru Elena Udrea in cursa pentru presedintia PDL.

Citeste si:
Cum s-au schimbat declarațiile oficialilor în funcție de cum a bătut valul 4 al pandemiei. De la ”am oprit pandemia”, la ”vorbim de o catastrofă”
Cum s-au schimbat declarațiile oficialilor în funcție de cum a bătut valul 4 al pandemiei. De la ”am oprit pandemia”, la ”vorbim de o catastrofă”
Valul patru al pandemiei de coronavirus a lovit puternic România, iar politicienii au fost surprinși și luați pe nepregătite. Au trecut în decurs de numai câteva luni de la afirmații precum...
Klaus Iohannis, minim istoric de încredere în rândul românilor. Doar Guvernul și Parlamentul stau mai rău SONDAJ
Klaus Iohannis, minim istoric de încredere în rândul românilor. Doar Guvernul și Parlamentul stau mai rău SONDAJ
Președintele Klaus Iohannis a ajuns la un minim istoric al încrederii în rândul românilor, arată un sondaj publicat luni, 25 octombrie, de către Laboratorul pentru Analiza Războiului...
Sursa: Ziare.com