Udrea: Tupeul lui Dan Voiculescu nu are limita

Joi, 07 Noiembrie 2013, ora 14:01
2648 citiri
Udrea: Tupeul lui Dan Voiculescu nu are limita
Foto: B1TV

Elena Udrea afirma ca Dan Voiculescu nu are decat o singura sansa ca sa "supravietuiasca" problemelor din justitie, precum si celor de pe plan electoral, dar si economic, iar sansa ar fi sa inlature de pe piata intreaga presa concurenta trustului Intact.

Afirmatiile au fost facute, joi, in cadrul emisiunii "Evenimentul Zilei" difuzata de B1TV, in replica la decizia trustului controlat de familia lui Dan Voiculescu de a se adresa instantei pentru dizolvarea societatii care editeaza cotidianul Evenimentul zilei si revista Capital.

Dan Voiculescu se lupta in instanta sa inchida Evenimentul Zilei si B1TV

"Cand e vorba de Dan Voiculescu, tupeul nu are limita. In 23 de ani a facut atat de mult rau societatii romanesti! Sa inchidem presa care nu ne place, sa ramana doar Antena3", a comentat ironic deputatul PDL.

Elena Udrea a mai spus ca s-a vazut ce poate sa faca Dan Voiculescu cu un trust pe care "il tine pe bani publici", referindu-se la trustul Intact si la contractele pe care el le-ar fi avut cu statul.

"E o presa care l-a ajutat de fiecare data, i-a facut un partid care l-a adus la guvernare", a mai afirmat deputatul PDL, adaugand si ca, beneficiind de sprijinul trustului de presa, Dan Voiculescu a reusit sa determine "politicieni slabi, cum e domnul Ponta" sa "joace" cum vrea el.

Mai mult, Elena Udrea a sustinut ca tot trustul Intact ar fi fost cel care a schimbat guvernul Boc, scotand "100 de oameni" in Piata Universitatii.

"Dan Voiculescu stie ca are o singura sansa sa incerce sa supravietuiasca, si justitiei, si electoral, si in business-ul pe care il face cu statul: doar presa pe care o controleaza el sa fie pe piata!", a mai declarat Elena Udrea.

Deputatul PDL a facut trimitere si la incercarea nereusita a Guvernului Ponta de a pune presiune pe mass-media prin intermediul Codului Insolventei.

"Atunci, incercam cu actiuni de tipul acesta (...) Dan Voiculescu a ridicat steagul de unul singur", a mai comentat Elena Udrea referindu-se la atacul in instanta lansat de Dan Voiculescu la adresa Evenimentului Zilei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Udrea Voiculescu judecata Evenimentul Zilei, #Udrea Voiculescu presa , #PDL