Udrea vorbeste despre un al patrulea Frankfurt politic, Victor Ponta

Marti, 12 Aprilie 2011, ora 15:40
2596 citiri
Udrea vorbeste despre un al patrulea Frankfurt politic, Victor Ponta
Foto: Irina Ursu/ Ziare.com

Elena Udrea sustine ca Opozitia nu are nicio strategie pentru referendum sau argumente logice care sa contracareze Legea Capitalei, drept urmare o ataca pe ea, miza reala a bataliei lor fiind pastrarea bugetului de la Primaria Sectorului 1.

"Scriam saptamana trecuta ca trei barbati (Crin Antonescu, Cristian Popescu-Piedone si Andrei Chiliman) s-au unit sa apere Bucurestiul de o femeie. Acum, li s-a alaturat un al patrulea Frankfurt politic, pe numele sau Victor Ponta. Au lansat chiar si o rezolutie impotriva mea.

Si, culmea, la cateva ore distanta, finantatorul campaniei cu care au impanzit orasul, Andrei Chiliman, a simtit nevoia, ca un brav barbat politic ce este, sa se victimizeze - cum ca eu as fi dat ordin RATB sa dea jos panourile si afisele campaniei lor", scrie Elena Udrea pe blogul personal.

Presedintele PD-L Bucuresti marturiseste ca impreuna cu colegii ei vor duce o campanie curata, fara sa intre in conflict cu opozantii Legii Capitalei, drept urmare respinge acuzatiile care i se aduc.

"Nu numai ca nu am cerut sa se dea jos vreun banner ori afis, ba chiar am insistat sa fie lasati sa le puna si in colegiul meu. Acolo exista si corturi impotriva mea si se impart si fluturasi. Si nimeni nu le-a spus nimic. Inteleg ca au fost, totusi, demontate unele panouri si afise ale PNL, amplasate in statiile RATB. Motivul, asa cum am citit intr-un comunicat oficial, este ca nu existau aprobari si nici un contract comercial in acest sens, respectivele materiale de campanie fiind plasate ilegal", sunt lamuririle pe care le da Udrea.

Presedintele PD-L Bucuresti sustine ca atitudinea lui Andrei Chiliman fata de RATB confirma o teorie mai veche postulata de ea: Sectorul 1 s-ar fi transformat intr-o feuda liberala, in care toate institutiile lucreaza direct la ordinul "marelui baron de cartier".

"Chiliman are impresia ca lucrurile se intampla la fel si la Primaria Generala. Numai ca uita ca primarul nu este al PD-L, ci este tocmai cel pe care il sustinea cu atat aplomb acum trei ani de zile. Cand Chiliman vorbeste de descentralizare, bucuresteanul ar trebui sa inteleaga ca vorbeste, de fapt, de baronizare.

Oricum, ar trebui sa se faca o analiza a resurselor financiare aruncate in aceasta campanie de PNL, partid chipurile aflat in opozitie. Poate, totusi, ne explica domnul Antonescu de unde a avut atatea fonduri (cateva milioane de euro) pentru o campanie "civica" precum cea cu care a impanzit disperat Bucurestiul", conchide Udrea.

Chiliman: Udrea a platit echipe RATB sa comita vandalism politic

Primarul sectorului 1, Andrei Chiliman, sustine ca distrugerea bannerelor stradale ale campaniei "Apara Bucurestiul" indica faptul ca Regia Autonoma de Transport Bucuresti este un instrument de razboi politic care se afla neconditionat la dispozitia PD-L si a Elenei Udrea.

Edilul sustine ca luni dimineata echipe de angajati ai RATB, platiti din banii bucurestenilor pentru a asigura buna functionare a transportului in comun din Capitala, au fost desemnate sa vandalizeze cele 60 de bannere stradale prin intermediul carora este criticata Legea Capitalei, promovata de Elena Udrea.

PD-L Bucuresti: Chiliman minte

La randul sau, Organizatia PD-L Bucuresti sustine ca Andrei Chiliman vine cu minciuni sfruntate si atacuri la persoana fara suport in realitate.

"Domnul Andrei Chiliman ar face bine sa se reclame chiar pe domnia sa pentru dezinformare cu buna stiinta si cu maxim interes a opiniei publice, pentru calomnie si insulta la adresa angajatilor si sefilor RATB, numiti vandali politici si slugi. Si asta deoarece Andrei Chiliman i-a mintit pe bucuresteni fara sa clipesca atunci cand a afirmat ca amplasamentul bannerelor "este autorizat de autoritatile competente.

Sa fie atat de corect politic incat sa ceara scuze PD-L si doamnei Elena Udrea, nu-i putem pretinde unui om politic pentru care "scopul scuza mijloacele". Iar scopul sau e unul singur: sa nu fie adoptata legea Capitalei si sa ramana stapan peste bugetul urias al Primariei sectorului 1, impreuna cu toti prietenii politici din partid si din Opozitie", se arata intr-un comunicat remis marti Ziare.com.

Eveniment Quarterly Report

Referat DNA: Baronul PSD Dumitru Buzatu făcea presiuni asupra subalternilor care se ocupau de derularea proiectelor finanţate din fonduri europene
Referat DNA: Baronul PSD Dumitru Buzatu făcea presiuni asupra subalternilor care se ocupau de derularea proiectelor finanţate din fonduri europene
Preşedintele Consiliului Judeţean Vaslui, Dumitru Buzatu, făcea presiuni asupra subalternilor săi care se ocupau de derularea unor proiecte finanţate din fonduri europene pentru ca unele sume...
Trecutul puțin știut al lui Dumitru Buzatu: a scris la un ziar celebru, în "grupul acela formidabil": "Un tânăr de treabă ajuns o otreapă"
Trecutul puțin știut al lui Dumitru Buzatu: a scris la un ziar celebru, în "grupul acela formidabil": "Un tânăr de treabă ajuns o otreapă"
Baronul PSD Dumitru Buzatu este amintit de foști colegi de facultate din Iași. În studenție, politicianul ajuns stăpânul "moșiei" Vaslui era apreciat și considerat un tânăr de viitor....
#Elena Udrea Andrei Chiliman, #acuze distruge bannere , #PDL