Udrea, teoria conspiratiei pe Facebook: Se incearca decapitarea tuturor institutiilor importante din Romania

Luni, 16 Martie 2015, ora 19:12
4189 citiri
Udrea, teoria conspiratiei pe Facebook: Se incearca decapitarea tuturor institutiilor importante din Romania

Echipa de comunicare a Elenei Udrea a comentat, luni seara, pe o retea de socializare, cazul retinerii presedintelui Agentiei Nationale de Integritate, Horia Georgescu, avertizand ca se incearca "decapitarea tuturor institutiilor importante don Romania".

"Asa cum Elena Udrea a spus inca din 2010, la ANRP au fost foarte multe nereguli. Deci, nu ar fi deloc surprinzator ca acuzatiile la adresa lui Horia Georgescu sa fie adevarate.

Pe de alta parte, retinerea lui Georgescu si inaintarea unei cereri de arestare pentru 'abuz in serviciu' reprezinta o fortare uriasa", se arata intr-un mesaj postat pe pagina de Facebook Elena Udrea de catre echipa de comunicare a fostului candidat la presedintie.

Udrea acuza ancheta penala "in ritm de melc" si vrea confruntare cu denuntatorii

"In fapt, avem de-a face cu un plan foarte bine ticluit de binomul Coldea - Kovesi prin care se incearca decapitarea tuturor institutiilor importante din Romania si punerea pe pozitii a unor oameni perfect controlabili. A inceput cu DIICOT-ul, a continuat cu SRI-ul si acum avem cazul ANI. Urmeaza Senatul - cu dosare, daca nu se reuseste prin aritmetica parlamentara. Nu ar fi de mirare, sa vina randul si sefului Camerei Deputatilor (Valeriu Zgonea - n.red.) ", se mai arata in mesaj.

Udrea considera ca tinta finala este schimbarea majoritatii parlamentare si inlocuirea Executivului, "Puterea aparenta urmand sa fie exercitata de binomul Iohannis - PNL, controlat si el de tandemul Coldea-Kovesi".

Ea sustine ca de aceea, liderii PNL par in acest moment intangibili.

Mesajul se incheie cu un post-scritpum: "Ca sa nu fie comentarii intr-o anumita parte a presei, facem precizare ca Udrea nu il cunoaste foarte bine pe Horia Georgescu, singurele momente in care s-au intalnit au fost evenimente oficiale", la care a adaugat hastag-ul ‪#AdevarulFaraCatuse.

Mega-dosarul legat de ANRP

Horia Georgescu, presedintele Agentiei Nationale de Integritate (ANI), a fost retinut pentru 24 de ore, fiind acuzat de abuz in serviciu.

Seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut: Declaratii in catuse la iesirea de la DNA (Video)

Dupa mai bine de sase ore de audieri, el a fost urcat, in catuse, in masina politiei si dus in arestul central. Ulterior, avocatul Cristian Ene a declarat ca Horia Georgescu are calitatea de inculpat, fiind acuzat de trei fapte de abuz in serviciu.

Seful ANI, Horia Georgescu, retinut - LIVE

Horia Georgescu, seful ANI, adus cu mandat la DNA UPDATE: Deputat audiat in acelasi dosar

Si fosta consiliera a lui Gabriel Oprea, Ingrid Mocanu Popa, a fost retinuta, luni, in acelasi dosar, ea fiind suspectata ca a participat, alaturi de alti membri al Comisiei ANRP, la acordarea unor despagubiri supraevaluate cu 75 de milioane de euro.

Fosta consiliera a lui Gabriel Oprea retinuta in dosarul lui Horia Georgescu

De asemenea, luni, Ingrid Zaarour, fosta sefa din cadrul Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor (ANRP), a fost pusa sub control judiciar de catre procurorii DNA.

Fosta sefa din ANRP, sub control judiciar in dosarul sefului ANI Horia Georgescu

Horia Georgescu si deputatul PNL Theodor Nicolescu au fost audiati, luni, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie, intr-un dosar referitor la perioada in care cei doi au ocupat functii la ANRP, in perioada 2009-2011. La DNA a dat explicatii, de asemenea, si fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu.

Horia Georgescu a facut parte din Comisia de Stabilire a Despagubirilor din cadrul ANRP, comisie din care a facut parte si Alina Bica.

C.P.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Udrea teoria conspiratiei Facebook, #Udrea comentarii Horia Georgescu , #retinuta