Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Udrea: Vreau sa fiu din nou retinuta, vreau sa port din nou catuse

Miercuri, 28 Octombrie 2015, ora 18:29
4430 citiri
Udrea: Vreau sa fiu din nou retinuta, vreau sa port din nou catuse
Foto: Hepta.ro (Arhiva)

Elena Udrea a declarat, miercuri seara, dupa ce parlamentarii au votat ca poate fi retinuta, insa nu si arestata, ca vrea sa poarte "din nou catuse".

"Vreau sa fiu din nou retinuta, vreau sa port din nou catuse, daca e circ, sa fie circ complet", a declarat Udrea.

Elena Udrea a aratat ca la votul din Parlament "fiecare a votat cum a considerat". "Daca au votat asa, probabil ca i-am convins cu ce am spus, stiu si ei ca am dreptate. E nevoie de curaj pentru a recunoaste abuzurile care se intampla".

"Am stat doua ore in picioare si am asteptat sa vina rezultatul, nu am crezut ca se va vota a treia arestare, e strigator la cer, ce pericol sunt eu daca din mai m-a lasat in libertate o instanta? Asta e circ, nu e justitie", a aratat Udrea.

Acesta a apreciat ca "au dat-o ca la rabin, hai sa fie si una la procuror si una la Udrea, e imposibil sa nu existe voturi anulate".

"Ce mi se intampla mie... Nu merg acasa (...) Am zeci, sute de telefoane si mesaje, nu am discutat cu nimeni", a mai spus aceasta, fiind intrebata daca a vorbit cu fostul presedinte Traian Basescu.

Elena Udrea poate fi urmarita penal - deputatii au votat prima cerere a DNA

Deputatii au dat, miercuri, un vot pozitiv cererii procurorilor DNA de incepere a urmaririi penale in cazul Elenei Udrea, acuzata intr-un nou dosar ca ar fi primit mita 5 milioane de dolari de la un om de afaceri pentru a-i facilita acestuia un contract cu Hidroelectrica.

193 de voturi au fost "pentru" si 106 parlamentari "impotriva".

Deputatii au incuviintat si cererea DNA privind retinerea, insa nu au votat pentru arestarea Elenei Udrea.

Haos in Parlament: Elena Udrea poate fi retinuta, nu si arestata

Udrea le ia apararea lui Ponta si Tariceanu: Se incearca schimbarea guvernului folosind justitia

Votul din Camera a urmat unui discurs amplu sustinut de Udrea de la tribuna plenului in care si-a avertizat colegii ca justitia este folosita de "servicii si institutiile de forta" pentru schimbarea puterii politice si ca de indata ce nu vor mai folosi acestui sistem, si ei vor ajunge in situatia ei: "Va trebui sa alegeti - plecati acasa sau la puscarie!".

Udrea, nou atac la Justitie: Tara e condusa in mod ocult de reprezentanti ai institutiilor de forta

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Elena Udrea retinere, #Elena Udrea dosar nou DNA , #retinuta