Cine o mai opreste pe Elena Udrea?

Luni, 20 Octombrie 2008, ora 19:48
9133 citiri
Cine o mai opreste pe Elena Udrea?

Elena Udrea a mai facut o cascadorie de campanie, care a contribuit perfect la imaginea buna pe care incearca sa si-o creeze de cand a anuntat ca va candida la un fotoliu de deputat de Bucuresti.

Duminica, fosta blonda de la Cotroceni s-a intalnit cu niste internauti, ferventi comentatori ai blogului sau, pe care i-a primit la un hotel, le-a raspuns la toate intrebarile, i-a plimbat cu taxiul si i-a dus la masa, unde altundeva decat la celebrul Golden Blitz, restaurantul prezidential.

Dupa ce a dat cu mopul, a tricotat in direct la televizor si si-a prezentat gogonelele in public, Elena Udrea a decis sa atace un alt electorat tinta - amatorii de Internet. Desi se astepta sa fie inconjurata de mult tineret, i-au raspuns la invitatie doar cativa oameni, si aceia trecuti de prima tinerete.

Deloc descurajata, Elena Udrea si-a prezentat mesajul si toate semnele arata ca acesta a prins perfect.

La finalul intalnirii de duminica, si tinerii si electoratul matur au plecat incantati de secretarul executiv al PD-L. Dovada stau declaratiile invitatilor, de dupa eveniment, citate de cotidianul "Gandul".

Andi, de 20 de ani, o incurajeaza pe Elena Udrea sa infrunte "atacurile din presa, o sprijinim sa tina lupta. Este atacata din toate partile si o simpatizez tocmai din cauza asta".

Silverstar, 50 de ani, din Bacau, crede ca "la dansa nu se poate spune ca a intrat in politica ca sa se imbogateasca, nu este cazul. Sunt convinsa, stiu ca se va implica in viata comunitatii unde candideaza cu sufletul. Este atat de invidiata, de hulita de presa...dumneavoastra ii faceti asta...tocmai pentru ca este atat de deosebita. La dansa este pasiune...la varsta dumneaei ar putea face orice si a ales politica, care e atat de cumplit de urata, groaznica prin ceea ce se tese...".

Marc Aureliu, din Buzau, 40 de ani, spune apoteotic: "Doamna Elena va salva Romania!" De ce? "N-am zis-o eu, a zis-o Dostoievski, eu doar am parafrazat".

Reteta perfecta

Intr-o tara in care electoratul nu stie diferenta dintre doctrina de stanga si de dreapta si nici nu il intereseaza, intr-o tara in care multi alegatori nu stiu ce este votul uninominal si cine l-a sustinut pentru a ajunge lege, ceea ce face Elena Udrea pare a fi reteta perfecta spre stampila pusa pe buletinul de vot.

Romanul a devenit imun la promisiuni electorale si la programe de guvernare, oricat de bine explicate si intemeiate ar fi ele.

Lipsa de incredere in politicieni este cronica si tot ceea ce ar mai putea prinde la votanti este imaginea unui om autentic, cat de cat credibil, care are aceleasi preocupari cu alegatorii sai.

Elena Udrea a priceput repede asta. Culmea este ca nici nu ascunde faptul ca actiunile sale din ultima vreme au drept unic scop castigarea simpatiei votantilor.

Onestitatea ei este debordanta. Duminica, Udrea a explicat ca prezenta sa in ipostaze controversate, de genul la mop, crosetanad sau punand muraturi, vine ca urmare a cercetarilor sociologice facute pentru ea, care i-au dezvaluit ca asa si-ar dori potentialul alegator sa o vada.

Sinceritatea ei nu se opreste aici si blonda Udrea recunoaste ca a vrut sa isi pacaleasca invitatii ca a facut singura prajitura pe care a servit-o, dar s-a razgandit si a spus adevarul. "Am promis ca o sa fac personal o prajitura, dar cum nu m-am pregatit suficient, am cumparat-o! Initial trebuia sa spun ca am facut-o eu, dar trebuie sa recunosc ca am cumparat-o", a spus secretarul executiv al PD-L, citata de "Cotidianul". Poate parea o gafa, dar reactia audientei a fost foarte buna.

Exista toate premisele ca Elena Udrea sa reuseasca sa convinga bucurestenii din sectorul 6 sa iasa la vot si sa ii acorde increderea. Asa incat, probabil, va deveni deputat asa cum isi doreste.

Intrebarea este: se va multumi ea cu atat? Acum ca a invatat lectia de unoninominal, cine o impiedica sa isi doreasca mai mult - un mandat de ministru sau de premier? Si chiar, cine stie, unul de presedinte in 2014?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Iohannis, reacție despre candidații separați la primăria Capitalei: "Important este să nu ducă la lupte electorale în interiorul coaliţiei" VIDEO
Preşedintele Klaus Iohannis se teme cu privire la eventuale tensiuni în coaliția de guvernare PSD-PNL după ce partidele au decis să susțină candidați diferiți la primăria Capitalei în...
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Președintele PMP: Declinul PSD-PNL a început cu "decizia ridicolă de a-şi anunţa înfrângerea în Bucureşti” înainte de începerea campaniei
Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că decizia coaliţiei PSD-PNL de a avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei reprezintă începutul „marii prăbuşiri a partidului unic”,...
#Elena Udrea, #blog, #campanie, #internauti , #stiri Elena Udrea
Comentarii
Poza COTOARA IOAN
COTOARA IOAN
rank 2
Cine poate sa o opreasca,decat un