Cu fata la alegatori: Ion M. Ioniță, despre un posibil USL 2.0 după alegerile din 9 iunie: „Depinde de scorul pe care îl va înregistra această alianța”

Deputatul Elena Udrea nu mai are timp de blog

Miercuri, 10 Decembrie 2008, ora 08:03
2178 citiri
Deputatul Elena Udrea nu mai are timp de blog

Dupa ce nu a mai scris mult timp pe blogul personal, Elena Udrea revine, dar ne asigura de la inceput ca nu va spune nimic despre felul in care decurg negocierile intre PD-L si PSD.

Totusi, Udrea ne anunta ca nu va renunta la blog, chiar daca are din ce in ce mai putin timp, pentru ca a intrat in "nebunia politicii".

"A trecut mai bine de o saptamana de la alegeri si acum constat ca odata intrat in nebunia politicii esti naiv sa crezi ca vine si vremea cand ai putea avea mai multa liniste si ca lucrurile ar putea sa se aseze la un moment dat. In timpul campaniei electorale, pe care eu am inceput-o inca din vara sub forma precampaniei, imi spuneam ca imediat ce se va termina voi avea mult timp pentru o multime de lucruri pe care amanasem de ceva vreme sa le fac.

In realitate, inteleg ca nu voi mai putea petrece ore nesfarsite in fata calculatorului, spre exemplu, pentru mult timp de aici inainte. Pot spune cu orice risc, ca politica adevarata se face cu multe sacrificii. Dar in niciun caz nu renunt la acest blog, asa cum am auzit ca se spune pe la colturi", sustine secretarul executiv al PD-L.

Elena Udrea se mandreste cu scorul pe care l-a obtinut pe Bucuresti la alegerile parlamentare si crede ca a avut una dintre cele mai frumoase campanii, in ciuda lipsei de experienta.

"A fost o campanie grea pe care am dus-o cu drag avand langa mine o echipa de incepatori, eu insami fiind la prima experienta de acest fel. Dar am fost cu totii plini de entuziasm si de buna credinta si de aceea ne-a iesit! (...)Cel mai bun scor pe Bucuresti al PD-L si pentru asta multumesc tuturor celor care l-au facut posibil: cei care mi-au fost alaturi si cei care au crezut in mine si m-au votat, in pofida unor atacuri cum nu multi au avut parte. Cu atat mai mare este satisfactia victoriei! (...)

Astept sa se termine cu instaurarea noului Guvern, a noului Parlament pentru a ne apuca de treaba. Incepe o noua etapa pentru noi toti pe care eu ca si dvs. mi-o doresc constructiva, pozitiva, cu progrese, chiar daca ne asteapta confruntarea cu o criza economica ale carei efecte deja sunt vizibile", incheie Udrea pe blog.

A.B.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Din ce destinații vin primele avioane în România imediat după intrarea în „Air Schengen”. Pasagerii nu vor mai face controalele la frontieră
Primele zboruri din spaţiul Schengen care vor ateriza duminică pe aeroportul Henri Coandă vor fi cele care vin de la Paris, Viena, Hamburg, Roma, Zurich, Munchen, Amsterdam şi Geneva,...
#Elena Udrea deputat, #blog, #timp, #politica , #stiri Elena Udrea
Comentarii
Poza Sile this Millennium
Sile this Millennium
rank 5
erată :"Principelui in materie bancară intrucit era singurul lui creditor si lua dobinzi usturătoare pe care norocitul de popor le plătea cu multă sudoare ."