Dragnea: Elena Udrea a devenit o Mama Omida care stie tot

Vineri, 04 Septembrie 2009, ora 18:45
2668 citiri
Dragnea: Elena Udrea a devenit o Mama Omida care stie tot

Vicepresedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, vineri, la Buzau, ca Elena Udrea ca "a devenit o Mama Omida care stie tot, in afara de problemele ministerului pe care il conduce".

Dragnea a facut aceste afirmatii in replica la declaratii ministrului Turismului, Elena Udrea, potrivit carora "scandalurile din ultima perioada ar fi plecat de la serviciul de informatii al MAI".

Elena Udrea i-a acuzat pe social-democrati, in replica la afirmatiile facute joi de Mircea Geoana, ca utilizeaza ministerul pentru a fura alegerile prezidentiale.

Si social-democratul Marian Vanghelie a raspuns acuzatiilor ministrului, afirmand, la Buzau, ca Dan Nica ii deranjeaza de democrat-liberali din cauza ca nu detin ei toate serviciile secrete.

"Cei care fura se gandesc sa ii scoata pe cei care pot ancheta. E un lucru firesc. Astea sunt procedurile, asta este statul de drept pe care ni-l propune Traian Basescu cu doamna Udrea, un tandem cum nu este altul mai bun. Sunt de acord cu dansa. O deranjeaza pentru faptul ca nu poate sa aiba Traian Basescu toate serviciile. Cred ca o deranjeaza foarte mult si ne pare rau si noua, foarte mult", a declarat Marian Vanghelie, inainte de conferinta judeteana a PSD Buzau de vineri.

"Doamna Udrea este un fel de Mama Omida. Vad ca a inceput sa se priceapa si la servicii secrete si la informatii, si la Ministerul de Finante, si la Ministerul Transporturilor, mai putin la turism, mai putin la a sti cum sa cheltuiasca banii publici in mod corect. Se pricepe mai putin sa dea socoteala pentru ceea ce face, se pricepe mai putin sa respecte Parlamentul care este organismul suprem al poporului roman", a completat vicepresedintele PSD Liviu Dragnea, prezent si el la Buzau, pentru acelasi eveniment.

Dragnea si-a exprimat increderea ca actualul ministru de Interne va gestiona fara probleme alegerile din aceasta toamna.

"Dintr-o data a dat strechea in ei sa vorbeasca despre Ministerul de Interne. Dan Nica este un ministru capabil, un ministru care a dovedit ca poate sa tina in mana alegerile europarlamentare, le va tine in mana si pe astea prezidentiale. Rolul lui si rolul ministerului este ca alegerile sa se desfasoare in conditii foarte bune, in asa fel incat romanii sa isi aleaga presedintele pe cel pe care il doresc ei, nu pe cel pe care il numara altii", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea si Marian Vanghelie au fost desemnati de la centru sa coordoneze alegerile in organizatia judeteana PSD Buzau, de vineri.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a declarat, vineri, ca scandalurile din ultima perioada ar fi plecat de la serviciul de informatii al MAI si i-a acuzat pe social-democrati, in replica la afirmatiile facute joi de Mircea Geoana, ca utilizeaza ministerul pentru a fura alegerile prezidentiale.

"Se stie si din mass-media, exista un curent de opinie ca anumite informatii care au provocat scandaluri in ultima perioada au plecat de la serviciul de informatii al MAI, care are la conducere, dupa un efort de a impune la conducerea lui anumiti oameni, de o parte sau alta a grupurilor din PSD, pana la urma au fost pusi oameni apropiati domnului Vanghelie", a sustinut Elena Udrea, prezenta, vineri, la Scoala de vara a PD-L care se desfasoara la Costinesti.

Intrebata daca acesta este un motiv pentru remanierea ministrului Dan Nica, Udrea a raspuns negativ, insa a tinut sa intoarca replica presedintelui PSD Mircea Geoana care a acuzat PD-L ca ar vrea sa preia conducerea MAI pentru a influenta rezultatul alegerilor.

"Eu doar am spus ca daca cei de la PSD au lansat acest zvon ieri, ca ne gandim sa-l schimbam pe domnul Nica pentru a putea noi sa furam alegerile, le spun ca in primul rand probabil ca ei asta fac, incearca sa fure alegerile prin MAI, care le organizeaza, daca s-au gandit sa ne acuze pe noi si, in al doilea rand, am putea avea un eventual motiv, prin aceea ca serviciul respectiv se implica in batalia politica. In nici intr-un caz nu ne-am gandit vreodata sa luam MAI ca sa putem fura alegerile cu el", a subliniat ministrul Turismului.

Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat joi, la inceputul sedintei CEX, ca presedintele Basescu vrea sa preia parghiile MAI pentru a influenta rezultatul alegerilor.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Liviu Dragnea Elena Udrea, #Elena Udrea mama omida, #ministerul interne alegeri prezidentiale, #acuzatii frauda electorala, #MAI alegeri prezidentiale , #stiri Elena Udrea
Comentarii
Poza Ana_Lugojana
Ana_Lugojana
rank 5
Chiar bai interlopule...ca tu esti destept foc! Cat ai muls tu Teleormanul si judetele vecine...La