Elena Udrea a inaugurat la Roman o zona pietonala finantata in timpul mandatului sau

Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 12:45
3839 citiri
Elena Udrea a inaugurat la Roman o zona pietonala finantata in timpul mandatului sau
Foto: Facebook / Elena Udrea

Elena Udrea, fostul ministrul al Dezvoltarii Regionale si Turismului, a inaugurat, marti, la Roman, zona pietonala Stefan cel Mare, finantata din fonduri europene in timpul mandatului sau la sefia ministerului.

Zona pietonala din centrul municipiului Roman, in care Elena Udrea candideaza pentru un loc in Camera Deputatilor, din partea ARD, face parte dintr-un proiect mai amplu, cu o valoare totala ce depaseste suma de 21 de milioane de lei.

Udrea: Candidez la Roman pentru ca la Bucuresti am fost atacata mediatic

"Am inaugurat la Roman un nou segment din Planul Integrat de Dezvoltare Urbana: Pietonalul Stefan cel Mare, finantat din fonduri europene in mandatul meu de ministru. In ciuda frigului de afara, cateva zeci de romascani ne-au insotit la plimbarea de seara:)", a scris Elena Udrea pe Facebook.

Candidata ARD pentru colegiul 4 - Roman si comuna Ion Cranga, judetul Neamt - a fost insotita de primarul municipiului, Laurentiu Leoreanu, dar si de o multime de sustinatori din localitate.

"Pietonalul reprezinta o dovada ca, impreuna cu primarul Laurentiu Dan Leoreanu, putem face foarte multe lucruri concrete astfel incit viata romascanilor sa se imbunatateasca de la zi la zi.

Primarul Laurentiu Dan Leoreanu mi-a prezentat si alte proiecte: unele am reusit sa le sustin in mandatul meu de ministru, iar pe celelalte le voi sustine in mandatul de deputat de Roman si, de ce nu, in viitorul mandat de ministru, in asa fel incit sa rasplatesc, in anii ce vor urma, increderea romascanilor in echipa Elena Udrea - Laurentiu Dan Leoreanu", a declarat Elena Udrea, pentru Ziarul de Roman, la inaugurarea de marti.

Evenimentul nu a ramas fara ecou nici pe retelele de socializare, unde albumul cu fotografii postat de Elena Udrea a adunat sute de like-uri si comentarii.

"Ce bine arata, adevarat 'occident'!Felicitari!... Cred ca romascanii vor fi mandri sa va voteze si nu vor apleca urechea catre criticile 'binevoitorilor', care probabil oricum vor veni, ca na, dupa opinia lor, cetatenii nu au nevoie de evolutie, civilizatie si investitii, lor le trebuie doar sa vada cum banii obstei sunt aruncati pe apa sambetei, eventual platind referendumuri mai mult decat inutile...", a comentat utilizatorul Andrei Leaua, pe Facebook.

Elena Udrea candideaza din partea ARD in colegiul 4 deputati format din municipiul Roman si comuna Ion Creanga, unde a inceput mai multe proiecte, in timpul mandatului sau de ministru, pe care acum doreste sa le continue.

Printre cele mai importante se numara cele legate de crearea locurilor de munca, prin atragerea de investitii, dar si reabilitarea termica a blocurilor.

Elena Udrea a inaugurat la Roman o sala de sport construita in mandatul sau

Udrea spera sa poata continua aceste proiecte ca deputat si membru al comisiei de administratie publica, dar si al celei juridice, precizand ca este si avocat, dar si un om "care a lucrat mult cu primariile, cu administratiile locale".

Elena Udrea isi castiga detasat colegiul de deputat din Roman

Conform unui sondaj de opinie realizat de Asociatia pentru Demnitate si Valoare Umana, Elena Udrea va obtine voturile a 56,75% dintre alegatorii din colegiul in care candideaza pentru Camera Deputatilor, in conditiile in care 98% dintre locuitori o cunosc pe candidata ARD.

Liviu Bratescu (USL), principalul ei contracandidat, nu este cunoscut decat de 28,5% dintre alegatorii care urmeaza sa voteze, fiind creditat cu numai 30,51% din intentiile de vot ale romascanilor.

Cum arata apartamentul Elenei Udrea din Roman (Galerie foto)

I.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Elena Udrea Roman, #Elena Udrea deputat, #Elena Udrea colegiu Roman , #stiri Elena Udrea