Elena Udrea, cea mai sexy persoana publica

Duminica, 30 Septembrie 2007, ora 14:52
9812 citiri
Elena Udrea, cea mai sexy persoana publica

Ion Tiriac este cotat ca fiind cel mai admirat om de afaceri, Elena Udrea este cea mai sexy persoana publica, Mircea Dinescu cea mai apreciata personalitate a societatii civile, iar Cristian Tudor Popescu este primul in topul ziaristilor, arata un sondaj BCS, remis, duminica, agentiei NewsIn.

Sondajul efectuat in perioada 3-10 septembrie a.c. arata ca cel mai admirat om de afaceri este considerat Ion Tiriac, cu 47,5%, el fiind secondat de Gigi Becali cu 35,7%, iar pe locul trei se afla Dinu Patriciu cu 33%. De remarcat ca in clasament, e drept pe locurile codase, apar si presedintele PC Dan Voiculescu, precum si presedintele executiv al PD, primarul Adriean Videanu, cei doi lipsind insa din topul celor mai admirati oameni politici, ceea ce indica faptul ca publicul ii percepe mai curand ca pe oameni de afaceri.

Cea mai sexy persoana publica este considerata Elena Udrea, secretarul executiv al PD avand 27,9%. Fosta consiliera a presedintelui este urmata de vedetele TV Mihaela Radulescu (23,2%), Andreea Marin (21,8%), Nicoleta Luciu (11,5%) si Oana Zavoranu (7,9%). In topul dominat de reprezentantele sexului frumos mai figureaza Andreea Raicu, Monica Barladeanu, Simona Patruleasa, abia pe locul 9 strecurandu-se si un barbat-Mircea Radu. De asemenea, fiica presedintelui, Elena Basescu se regaseste si ea pe unul din ultimele locuri cu 1%, la egalitate cu deputata PRM Lia Olguta Vasilescu.

La capitolul cea mai admirata personalitate in viata din domeniul societatii civile, Mircea Dinescu, Gabriel Liiceanu si Andrei Plesu ocupa prima pozitie, la egalitate, cu 6,7%. Urmeaza Ana Blandiana cu 6,5%, procent pe care il intruneste si Cristian Parvulescu. Si la acest capitol poate fi remarcat faptul ca cei chestionati confunda ideea de personalitate a societatii civile cu cea de vedeta TV, astfel ca Teo Trandafir, Andreea Marin, Nicoleta Luciu si Mihaela Radulescu apar in clasament si sunt plasate inaintea unor personalitati precum Doian Cornea.

In domeniul celor mai admirate personalitati din domeniul presei, Cristian Tudor Popescu acumuleaza 25,3%, urmat de Ion Cristoiu cu 15,4%, Andreea Esca cu 13,5% si Robert Turcescu cu 11,9%. Cei intervievati considera ca cea mai importanta personalitate in viata din domeniul culturii este actorul Florin Piersic (18, 5%), urmat de regizorul Sergiu Nicolaescu (12,4%), Adrian Paunescu (11,8%) si Cristain Tudor Popescu (7,2%).

Cei mai apreciati cantareti sunt Irina Loghin, Angela Similea si Dan Bittman, in timp ce Steaua este cea mai admirata echipa de fotbal cu 42,7%, urmata la distanta mare de Dinamo cu 13% si Rapid cu 8,8%.

Sondajul din perioada 3-10 septembrie a fost realizat pe un esantion de 1 126 de persoane in varsta de peste 18 ani. Esantionul este reprezentativ pentru populatia adulta a Romaniei, cu o eroare statistica de plus-minus 3%. Datele prezentate sunt culese din teren, neponderate. Sondajul a fost finantat de Fundatia Societatea Civila. (Foto: TABU)

Citeste si:
Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
Sorin Oprescu surprins în imagini la instanța din Atena. Ce le-a răspuns judecătorilor, întrebat dacă vrea să se întoarcă în România
Sorin Oprescu, fost primar al Bucureștiului, rămâne în arest în Grecia până când va fi luată o decizie în privința extrădării în România, unde a fost condamnat la 10 ani de...
Modificările guvernului Ciucă la Codul Rutier: ”Au băgat înapoi toate portițele și șmecheriile de scăpat cu carnetul”
Modificările guvernului Ciucă la Codul Rutier: ”Au băgat înapoi toate portițele și șmecheriile de scăpat cu carnetul”
Cătălin Drulă, liderul USR și fost ministru al Transporturilor, a criticat asupru modificările aduse Codului Rutier de către guvernul Ciucă. Drulă susține că legea a fost...