Elena Udrea, despre vremurile negre din studentie: Nu aveam nicio poseta

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 15:25
5531 citiri
Elena Udrea, despre vremurile negre din studentie: Nu aveam nicio poseta

Elena Udrea a rememorat, luni, momentele in care nu avea cum sa fie atat de cocheta ca in prezent, momente in care nici macar o poseta nu avea pentru simplul fapt ca nu isi permitea.

"Eram studenta si nu aveam nicio poseta; aveam mapa si banii ii tineam in buzunar", a povestit Elena Udrea la Kanal D.

In prezent, situatia e cu totul alta, cochetaria ei fiind de notorietate. "Nu tin sa ma imbrac de la un anumit magazin", afirma candidatul la prezidentiale. "Ma imbrac cu ce cred eu ca-mi sta bine", explica Elena Udrea.

Aceasta a declarat ca prefera designerii romani, dand ca exemplu rochia de la cununia ei, care a fost realizata de Razvan Ciobanu. In plus, a spus ea, are in garderoba si tinute Dana Budeanu, dar si ale designerilor mai tineri, mai putin cunoscuti.

Ajungand la capitolul barbati, Elena Udrea a spus ca "nu este o prioritate pentru mine sa stau acum sa imi gasesc o relatie".

Elena Udrea a cantat live, s-a poticnit la poezii si a spus care e patul sau preferat (Galerie foto)

Nu se pune problema ca este o "carierista", ca a trebuit sa aleaga intre politica si familie, a afirmat politicianul. "Am avut si familie, dar Dumnezeu nu iti da tot ce vrei tu, cand vrei tu. Am fost casatorita 10 ani. Asta e, se intampla multor femei", a explicat aceasta situatia din prezent.

"Nu sunt o feminista"

Rememorand momentele primelor intalniri, in facultate, aceasta a povestit ca, desi nu e o feminista, era si este de parere ca femeile trebuie tratate egal. Prin urmare, in acea vreme impartea nota. "Acum platesc eu intotdeauna", a completat liderul PMP.

Intrebata ce asteptari avea de la un barbat in acele vremuri, Elena Udrea a replicat: "sa fie foarte destept si puternic; un partener de viata cu care sa te spijini in a construi o relatie, o cariera".

A.S.

Citeste si:
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Averea fabuloasă adunată de Diana Șoșoacă, senatoarea recent executată silit de ANAF
Senatoarea Diana Șoșoacă a fost recent executată silit de către ANAF pentru neplata datoriilor la stat. Conform ultimei declarații de avere a politicianului, aceasta deține numeroase...
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării anunță când vom scăpa de dosarul cu șină. „Semnez zilnic munți de documente”
Ministrul Digitalizării, Sebastian Burduja, a declarat sâmbătă, 13 august, că zilnic semnează ”munţi de documente” pe hârtie, dar afirmă că a semnat şi electronic contractul de...