Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Elena Udrea, despre vremurile negre din studentie: Nu aveam nicio poseta

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 15:25
5645 citiri
Elena Udrea, despre vremurile negre din studentie: Nu aveam nicio poseta
Foto: Facebook/Elena Udrea

Elena Udrea a rememorat, luni, momentele in care nu avea cum sa fie atat de cocheta ca in prezent, momente in care nici macar o poseta nu avea pentru simplul fapt ca nu isi permitea.

"Eram studenta si nu aveam nicio poseta; aveam mapa si banii ii tineam in buzunar", a povestit Elena Udrea la Kanal D.

In prezent, situatia e cu totul alta, cochetaria ei fiind de notorietate. "Nu tin sa ma imbrac de la un anumit magazin", afirma candidatul la prezidentiale. "Ma imbrac cu ce cred eu ca-mi sta bine", explica Elena Udrea.

Aceasta a declarat ca prefera designerii romani, dand ca exemplu rochia de la cununia ei, care a fost realizata de Razvan Ciobanu. In plus, a spus ea, are in garderoba si tinute Dana Budeanu, dar si ale designerilor mai tineri, mai putin cunoscuti.

Ajungand la capitolul barbati, Elena Udrea a spus ca "nu este o prioritate pentru mine sa stau acum sa imi gasesc o relatie".

Elena Udrea a cantat live, s-a poticnit la poezii si a spus care e patul sau preferat (Galerie foto)

Nu se pune problema ca este o "carierista", ca a trebuit sa aleaga intre politica si familie, a afirmat politicianul. "Am avut si familie, dar Dumnezeu nu iti da tot ce vrei tu, cand vrei tu. Am fost casatorita 10 ani. Asta e, se intampla multor femei", a explicat aceasta situatia din prezent.

"Nu sunt o feminista"

Rememorand momentele primelor intalniri, in facultate, aceasta a povestit ca, desi nu e o feminista, era si este de parere ca femeile trebuie tratate egal. Prin urmare, in acea vreme impartea nota. "Acum platesc eu intotdeauna", a completat liderul PMP.

Intrebata ce asteptari avea de la un barbat in acele vremuri, Elena Udrea a replicat: "sa fie foarte destept si puternic; un partener de viata cu care sa te spijini in a construi o relatie, o cariera".

A.S.

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Elena Udrea poseta, #Elena Udrea tinute designer, #Elena Udrea rochii designer, #Elena Udrea barbati, #Elena Udrea facultate, #Elena Udrea relatie , #stiri Elena Udrea