Elena Udrea, imaginea fabricii de pantofi Clujana?

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 10:27
6213 citiri
Elena Udrea, imaginea fabricii de pantofi Clujana?
Foto: ziua de cluj

Reprezentantii fabricii de incaltaminte Clujana s-au gandit ca si-ar putea promova accesoriile cu ajutorul Elenei Udrea, dupa ce aceasta a declarat ca ar fi interesata sa poarte pantofi romanesti.

"Am remarcat ca doamna ministru Elena Udrea a declarat public ca este interesata sa poarte pantofi fabricati in Romania. Ne-am gandit sa ii atragem atentia asupra brandului Clujana. Ii vom pregati o colectie formata din modelele elaborate in ultima parte a lui 2009 si o vom invita sa-si aleaga ce-i place.

Oricum, produsele sunt de calitate, design-ul este frantuzesc, iar pielea de cal este de o mare finete si foarte la moda in Franta", a declarat reprezentantul CJ-ului in Adunarea Generala a Actionarilor fabricii Clujana, consilierul judetean Steluta Racolta, potrivit Ziua de Cluj.

Racolta a declarat ca vor sa puna accent pe promovarea produselor in tara, dar si in strainatate.

Clujana a inregistrat in 2009 o cifra de afaceri mai mare cu 60% fata de 2008. Reprezentantii companiei spun ca in 2010 vor sa faca contracte cu Armata, pompierii si jandarmii.

Daca dorinta companiei se indeplineste, doamna Udrea, care s-a remarcat in trecut prin purtarea unor pantofi de la marile case de moda precum Dior,Chanel sau Louboutin, ar putea fi vazuta in public purtand astfel de incaltari, la fel de frumoase:

Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Tinerii români au câștigat Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge
Echipa AICitizens de la Colegiul Național „Alexandru Ioan Cuza” din Focșani, Vrancea, a obținut titlul de campioană mondială la Campionatul Mondial de robotică FIRST Tech Challenge, care...
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat unul dintre cele mai scumpe încărcătoare de pe piață. Cât costă și ce știe să facă
Samsung a lansat recent un nou încărcător, EP-T5020 50W Super Fast Charging Adapter, care se alătură seriei de accesorii de încărcare rapidă ale companiei, însă nu este inclus în...
#Elena Udrea imagine Clujana, #Clujana fabrica pantofi, #Clujana pantofi romanesti , #stiri Elena Udrea
Comentarii