Elena Udrea in rochia de latex a ajuns si in revista Elle din Franta

Vineri, 16 Decembrie 2011, ora 09:03
6947 citiri
Elena Udrea in rochia de latex a ajuns si in revista Elle din Franta
Foto: TABU

Dupa ce a facut inconjurul lumii pe site-uri precum perezhilton.com sau in The Daily Mail, pictorialul realizat de Elena Udrea pentru numarul de noiembrie al revistei TABU a ajuns si in editia tiparita a revistei Elle din Franta.

"La 37 de ani, femeia-politician preferata a romanilor, nu se da inapoi de la nimic atunci cand vine vorba de apetitul sau pentru succes", scrie Elle.

Tonul materialului din revista pariziana nu este prea magulitor la adresa ministrului Dezvoltarii Regionale si Turismului.

"Avocat de formatie, Udrea si-a inceput cariera politica la social-democrati, a trecut la liberali, ca intr-un final sa ajunga la democrat-liberali", scrie Elle.

In calitate de ministru al Turismului, Elena Udrea nu a ezitat sa se foloseasca de imaginea dictatorului Nicolae Ceausescu pentru a promova un circuit turistic in Romania.

Elena Udrea provoaca misoginii, intr-un pictorial TABU (Galerie foto)

"Romanii sunt avertizati: Elena Udrea tinteste spre presedintia Romaniei. Iar pentru ajunge acolo, apeleaza la orice mijloace", mai scriu jurnalistii francezi.

Elena Udrea a pozat in tinute mai mult sau mau putin sexy, in noiembrie, pentru revista TABU, si a ajuns, pe rand, in mai multe publicatii straine.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului a pozat intr-un pictorial in mai 2009 pentru revista The One.

#Udrea Tabu, #Udrea presa straina, #Udrea Elle Franta , #stiri Elena Udrea