Elena Udrea: Ma autodenunt. Vreau sa fac agricultura ecologica, am cizme de cauciuc

Joi, 14 Noiembrie 2013, ora 08:48
4459 citiri
Elena Udrea: Ma autodenunt. Vreau sa fac agricultura ecologica, am cizme de cauciuc
Foto: Libertatea

Dupa scandalul izbucnit cu terenul cumparat de Ioana Basescu, in urma caruia se discuta despre creearea unei comisii parlamentare de ancheta, Elena Udrea a declarat, miercuri seara, ca vrea sa faca si ea agricultura.

Fostul ministru al Turismului si Dezvoltarii Regionale a opinat ca fiica presedintelui a dat mult pe terenul cumparat.

"Eu vreau sa fac agricultura. Ma autodenunt. Sa faca si pentru mine o comisie de ancheta. Eu am gasit teren cu 3.100 de euro pe hectar. Ioana Basescu a dat mult, dar probabil ca a dat atata pentru ca e teren comasat", a spus Udrea, la Realitatea TV.

Parlamentarul PDL a mai spus ca vrea sa faca agricultura ecologica si ca s-a sfatuit cu Adrian Radulescu, consilier prezidential, dar si cu persoane din Neamt si a aflat ca "la mare succes va fi pomicultura".

"Guvernul Ponta nu face nimic pentru agricultura si turism. Dar vine si o ataca pe fata presedintelui pentru ca a luat un credit cu dobanzi fantastice pe 30 de ani. Eu as da-o exemplu pe Ioana Basescu. Eu am spus de mult, vreau sa fac agricultura ecologica. Si eu am vorbit cu consilierul prezidential Adrian Radulescu ce se va intampla cu agricultura romaneasca anul viitor. Am vorbit si la Neamt acolo unde sunt parlamentar. Nu stiu daca sa pun grau sau porumb. Mi s-a spus ca de mare succes va fi pomicultura. Livezile vor fi sustinute din fonduri europene in proportie de 80%. Am cizme de cauciuc", a mai spus Elena Udrea.

In viziunea sa, taranii nu mai fac agricultura si abia asteapta sa-si vanda terenul strainilor.

"Aud asta la tara: taranii abia asteapta deschiderea pietelor catre persoanele fizice straine. (...) La tara aproape nu mai munceste nimeni, e greu sa gasesti forta de munca. Si turism balnear vreau sa fac. Avem statiuni extraordinare, unde a distrus PSD, cu domnul Armas, e proprietate privata. As vrea sa investesc la Baile Boghis unde e un izvor cu apa termala. De la slabit si de la sport, in vara, am avut dureri de genunchi. Dupa patru sedinte, mi-au trecut durerile", a declarat Elena Udrea.

Victor Ponta a anuntat intentia majoritatii parlamentare a USL de a constitui doua comisii de ancheta pentru retrocedarile din Ardeal si implicarea unor institutii ale statului in achizitionarea de terenuri pentru persoane private, el mentionand "Cazul Calarasi".

Basescu ii cere lui Ponta sa fie barbat: Vino sa discutam noi doi, las-o pe fiica-mea in pace!

Scandalul a izbucnit saptamana trecuta, cand a aparut informatia privind achizitionarea de catre Ioana Basescu, fiica cea mare a presedintelui Traian Basescu, a unui teren de 300 de hectare de pamant cultivabil in comuna Nana din judetul Calarasi.

Aceasta a explicat, intr-un comunicat, ca a achizitionat terenul cu 1.300.000 de euro, dintre care un milion au fost prin credit bancar si circa 300.000 din resurse proprii.

Presa a dezvaluit ca cel care s-a ocupat de tranzactie si a verificat starea terenului a fost Adrian Radulescu, consilier pe probleme de agricultura al presedintelui Traian Basescu.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Udrea agricultura, #Udrea teren Ioana Basescu, #Udrea scandal teren Basescu , #stiri Elena Udrea