Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Elena Udrea: Nastase, noul sforar principal al PSD

Marti, 11 Martie 2008, ora 10:15
3775 citiri
Elena Udrea: Nastase, noul sforar principal al PSD

Fosta consiliera blonda de la Cotroceni face pe blogul personal o analiza a recentelor evolutii de pe scena politica si ajunge la concluzia ca "apropierea alegerilor a scos la iveala, pentru cei care inca nu credeau, colaborarea dintre liberalii lui Tariceanu si social democratii lui Iliescu", iar Adrian Nastase "doreste sa ii ia locul de sforar principal" al lui Viorel Hrebenciuc.

Elena Udrea constata ca recentele negocieri dintre PNL si PSD sunt dovada a ceea ce democrat-liberalii spun de aproape un an. "Trocurile intre cele doua partide s-au vazut permanent, PNL ajungand sa guverneze fara program, adoptand masuri de stanga, populiste si fara sustinere economica, dupa interesele PSD si fiind tot timpul la mana acestuia. Niciun sacrificiu nu li s-a parut prea mare, doar sa ramana la Palatul Victoria", scrie secretarul executiv al PD-L.

Analistul politic Elena Udrea are si o explicatie pentru faptul ca social-democratii si liberalii isi ascund negocierile si intalnirile secrete. "S-a vorbit despre o alianta post electorala a celor doua partide, proiect ascuns deocamdata publicului, pentru ca ar fi dezastruoasa in ochii electoratului. (...) De teama electoratului si unii si altii au negat permanent aceasta evidenta alianta", scrie blonda democrat-liberala.

Cea mai controversata femeie din politica romaneasca face si dezvaluiri din trecut referitoare la relatia dintre cele doua partide. "Daca merg in trecut pana in perioada dintre cele doua tururi de scrutin din noiembrie-decembrie 2004, nu ar trebui sa mi se para anormal. Sa ne amintim cum liberalii felicitau PSD pentru reusita din alegeri si negociau deja intrarea impreuna la guvernare sub medierea lui Dinu Patriciu. Dar Traian Basescu i-a surprins si a castigat prezidentialele in turul doi, iar dragii de liberali tot au ajuns sa guveneze, dar nu cu PSD ci cu PD", mai scrie Udrea.

In final, ea nu uita sa ii sara in aparare presedintelui Traian Basescu. "Acum Geoana ii scrie scrisori Presedintelui, cerandu-i solutii la ceea ce el numeste "actuala criza". Domnule Geoana, criza este intr-adevar, dar dureaza de cand ati adus acest Guvern si de un an de zile nu faceti decat sa o mentineti si chiar sa o amplificati. Solutia este si a fost permanent la PSD si se numeste motiune de cenzura. O motiune de cenzura pe care insa sa o si votati. Ati preferat sa santajati Guvernul, sa faceti intelegeri care v-au profitat, in timp ce public incercati sa aruncati pisica in curtea Cotroceniului sau la Modrogan nr.1".

Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Prima reacție a lui Cătălin Cîrstoiu după ce PNL și PSD au decis retragerea sa din cursa pentru Primăria București: ”Am fost supus unor atacuri”
Cătălin Cîrstoiu a avut marţi, 23 aprilie, pe rețelele sociale, prima reacţie după ce PSD şi PNL au renunţat la candidatura sa la Primăria Capitalei, precizând că nu a luat decizia de...
Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Constatări grave ale SUA cu privire la corupția din România. Explicația puterii și acuzațiile opoziției: „Au creat o mașinărie care funcționează ca unsă!”
Raportul Departamentului de Stat (DOS) al Statelor Unite ale Americii (SUA) pentru anul 2023, în legătură cu România, a relevat o mulțime de informații grave referitoare la corupția...
#Elena, #Udrea, #adrian, #Nastase, #sforar, #alianta, #PSD, #PNL , #stiri Elena Udrea
Comentarii
C
csd
rank 1
Mameloasa iar deschide gura cand nu trebuie !
P
POFTICIOSU
rank 1
CE-A M-AI FRUMOASA SI M-AI SENZUALA BLONDA DIN POLITICA ROMANEASCA