Elena Udrea nu s-a vaccinat anti-COVID. Avocatul ei susține că a sfătuit-o să nu intre în sala de judecată

Luni, 25 Octombrie 2021, ora 16:46
5185 citiri
Elena Udrea nu s-a vaccinat anti-COVID. Avocatul ei susține că a sfătuit-o să nu intre în sala de judecată
Elena Udrea, fost ministrul al Tineretului FOTO: Facebook/ Elena Udrea

Avocatul Elenei Udrea, Veronel Rădulescu, a spus luni, 25 octombrie, la Curtea de Apel București, unde se judecă unul din termenele dosarului Hidroelectrica, în care este acuzată de luare de mită, că și-a sfătuit clienta să nu intre în sala de judecată deoarece nu este vaccinată.

”Nu trebuie să intre în Curtea de Apel fiind nevaccinată, pentru că poate fi sancționată. Am văzut interpretarea CSM că Hotărârea de guvern nu interzice accesul în instanțele de judecată, dar CSM-ul nu poate să anuleze o hotărâre de guvern. Sper ca instituțiile statului să lămurească acest lucru”, a declarat, luni, avocatul Elenei Udrea, potrivit G4 Media.

Procesul a început pe fond după ce Înalta Curte de Casație și Justiție (ÎCCJ) a decis în 2020 că probele au fost administrate legal.

În acest caz, Elena Udrea este acuzată de procurorii DNA că, în 2011, ar fi primit de la ”băiatul deștept” din Energie, Bogdan Buzăianu, prin intermediul lui Radu Budeanu (patronul Cancan și al Gândul.ro), o mită de 3,8 milioane de dolari și o creanță de 900.000 de mii de euro pe care Buzăianu o avea de recuperat de la Bobby Păunescu.

Acesta din urmă gajase împrumutul de la Buzăianu cu acțiunile la revista Capital și ziarul Evenimentul Zilei. Așa ar fi ajuns Elena Udrea patroana reală a EVZ, potrivit DNA.

#Elena Udrea, #vaccinare covid, #nevaccinata, #termen curte de apel , #stiri Elena Udrea