Elena Udrea: Ponta va fi nevoit sa faca jocul partidului, el nu rezista la stres

Joi, 10 Aprilie 2014, ora 21:48
3623 citiri
Elena Udrea: Ponta va fi nevoit sa faca jocul partidului, el nu rezista la stres
Foto: Facebook/Elena Udrea

Deputatul Elena Udrea a declarat, joi seara, ca Victor Ponta va trebui sa faca "jocul" partidului si sa candideze la alegerile prezindentiale.

"Victor Ponta nu se lasa pe mana cuiva, nu-l va lasa partidul sa nu candideze, chiar daca el nu va avea increderea pe care o are acum, dar partidul nu-l va lasa si va trebui sa faca acest joc", a spus Elena Udrea, prezenta intr-o emisiune de la Romania TV.

De asemenea, deputatul de Neamt a spus despre seful Guvernului ca "este prizonierul baronilor din PSD", de care nu are cum sa se dezica poate "ei il mentin prim-ministru".

Udrea: Ponta arunca fumigene, va candida la Presedintie, nimeni nu crede in farsa lui

"Asta a fost si scaparea din postarea de vineri. El nu este un om care sa reziste stresului, el in modul cel mai onest a scris acel mesaj de vineri (postarea prin care a spus ca se retrage din politica - n.red.).

La presiunea baronilor el nu rezista si mai degraba ar fugi din fata acestor presiuni. Tot ce este el se datoreaza acestor personaje, el nu a ajuns aici ducand un razboi", a adaugat fostul ministru al Turismului.

Udrea: Victor Ponta va fi candidatul PSD la Presedintie

In ceea ce-i priveste pe "baronii locali", Elena Udrea spune ca acestia sunt "sefi de Consilii Judetene", "primari cu multe mandate", care s-au inscaunat in judetele lor prin "metode" cunoscute.

"Oamenii acestia sunt acolo de mult, noi le spunem in limbajul comun baroni, multe din dosarele lor penale sunt foarte vechi. Eu cred ca dosarele lor sunt ajunse la maturitate, cred ca sunt probe suficient de puternice incat sa fie arestati", a adaugat Elena Udrea.

Eveniment Quarterly Report

George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
George Simion, mesaj de la Bruxelles: "Aştept toate româncele în AUR!"
Preşedintele AUR, George Simion, a continuat seria întâlnirilor la nivel internaţional în această săptămână la Bruxelles, anunţă, sâmbătă, reprezentanţii formaţiunii. ”Ne...
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Ce spune Nicușor Dan despre o eventuală candidatură la președinție: ”Nu îmi este frică de nimeni”
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a vorbit vineri seară, 8 decembrie, despre alegerile din 2024. Edilul a declarat că principalul său contracandidat la alegerile locale din 2024 va...
#Elena Udrea Ponta prezidentiale, #Elena Udrea Ponta baroni, #Elena Udrea PSD Ponta stres , #stiri Elena Udrea