Elena Udrea sare la gatul lui Blaga si Iohannis - Doi lideri politici slabi, isi cumpara linistea

Miercuri, 02 Iulie 2014, ora 22:12
5046 citiri
Elena Udrea sare la gatul lui Blaga si Iohannis - Doi lideri politici slabi, isi cumpara linistea
Foto: Facebook/Elena Udrea

Dupa ce reprezentantii PDL si PNL au refuzat miercuri sa sustina initiativa PMP privind infiintarea unei Comisii parlamentare care sa ancheteze modul in care Dan Voiculescu a reusit sa obtina in arenda 2.600 de hectare de teren agricol in Giurgiu de la Agentia Domeniilor Statului, Elena Udrea a iesit la atac.

"PNL si PDL - Opozitia, Dreapta unita, cei care il vor da jos pe Ponta de la Putere, luptatorii impotriva coruptiei, aparatorii statului de drept - au decis sa NU semneze in favoarea unei comisii de ancheta parlamentara care sa verifice cum a pus Felix mana pe 2.600 de hectare de teren agricol in Giurgiu. Nu numai ca il protejeaza astfel pe Dan Voiculescu, poate cel mai toxic personaj din Romania, dar cautioneaza, prin hotararea lor, o hotie uriasa", a scris pe Facebook Elena Udrea.

In acest context, sustine liderul PMP, nu poate trage decat doua concluzii: ca "PMP este singurul partid veritabil de Opozitie din Romania. PNL si PDL respecta omerta coruptilor" si ca "Blaga si Iohannis sunt doi lideri politici slabi".

Blaga si Iohannis "isi cumpara linistea in fata Antenelor"

Despre cei doi lideri sustine ca ca prefera, prin astfel de decizii politice, "sa-si cumpere linistea in fata Antenelor".

"Se explica astfel foarte multe lucruri din perioada guvernarii PDL, cand eu, presedintele Basescu si Emil Boc eram tocati sistematic la trustul lui Voiculescu, in timp ce Vasile Blaga era vazut drept un 'om echilibrat'", mai scrie Elena Udrea pe reteaua de socializare.

Politicianul isi incheie postarea facand un apel "catre toti oamenii de buna-credinta din Parlament (de la Putere sau din Opozitie) ", carora le cere sa semneze pentru infiintarea comisiei de ancheta, aceasta fiind calea de a "afla adevarul in acest caz extrem de grav".

Partidul Miscarea Populara a transmis, marti seara, ca membrii sai solicita o comisie parlamentara de ancheta in cazul lui Dan Voiculescu, privind felul in care acesta a luat in arenda un teren in judetul Giurgiu.

PMP vrea comisie de ancheta pentru "arendasul Voiculescu" si pentru Daniel Constantin

"Constituirea unei comisii de ancheta este un prim pas pe care il consideram necesar pentru a afla adevarul in acest caz. (...) PMP se opune incercarilor arendasului Voiculescu de a transforma Romania in mosia proprie, fie prin incercarile de a destabiliza Justitia, fie prin controlul pe care il exercita asupra Guvernului", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Dan Voiculescu s-a prezentat, marti, in fata noului complet de judecata de la Curtea de Apel Bucuresti, investit sa continue procesul ICA. Toate exceptiile invocate de avocati au fost respinse, iar judecatorii au extins sechestrul pus pe bunurile lui Dan Voiculescu. Urmatorul termen a fost fixat pentru 7 iulie.

A.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez”. Medicul Cătălin Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Dan Tănasă, candidatul AUR la Primăria Brașov: ”Braşovenii nu mai sunt nevoiţi să aleagă răul cel mai mic”
Alianţa pentru Unirea Românilor, filiala Braşov, a prezentat, vineri, candidatul pentru funcţia de primar al Municipiului Braşov în persoana deputatului Dan Tanasă. Acesta a declarat...
#Elena Udrea Iohannis Blaga slabi, #Elena Udrea Dan Voiculescu, #Elena Udrea comisie ancheta Voiculescu , #stiri Elena Udrea