Elena Udrea si-a relansat site-ul personal

Joi, 09 Octombrie 2008, ora 12:01
3058 citiri
Elena Udrea si-a relansat site-ul personal

Daca cineva a avut curiozitatea ca joi dimineata sa acceseze blogul secretarului executiv al PD-L, Elena Udrea, s-a trezit in fata imposibilitatii de a face acest lucru, pentru simplul motiv ca era nevoie de un username si o parola.

Fosta consiliera a presedintelui Traian Basescu a declarat, pentru Ziare.com, ca blogul urmeaza sa fie relansat joi, la aproximativ un an de cand a fost creat, acesta fiind motivul pentru care nu putea fi accesat.

"Blogul meu va fi relansat intr-un format nou, creat si pentru campania electorala care va incepe in curand", ne-a declarat Elena Udrea.

In jurul orei 12,00, noua imagine a blogului, transformat intr-un site cu blog, a fost "urcat" pe Internet. Mai complex, conceput cu o combinatie de albastru-galben - culorile PNL-ului - , noul site contine mai multe informatii despre activitatea secretarului executiv al PD-L.

"Nu sunt doar o blonda mondena - desi sunt si asta si nu mi se pare o crima. Exista si alte laturi ale mele, pe care le veti vedea aici", concluzioneaza Elena Udrea, in mesajul de prezentare.

Secretarul executiv, candidat al PD-L intr-un colegiu din Drumul Taberei, are unul dintre cele mai accesate bloguri politice din Romania.

Cu un trafic saptamanal care adesea depaseste 4.000 de vizitatori unici, www.elenaudrea.ro este, este probabil si cel mai comentat blog de politician. O postare semnata Elena Udrea are peste 1.000 de comentarii, adesea fiind nevoie de un nou post pentru ca blogul sa nu se blocheze.

In comunicatul de presa in care anunta relansarea site-ului personal, Elena Udrea anunta ca intalnirea cu fanii care ii comenteaza pe blog, promisa in cadrul unei emisiuni televizate, va avea loc duminica, la Euro Hotels International.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Donald Trump se plânge că nu își poate face campania din cauza procesului. Nici de judecător nu este mulțumit VIDEO
Fostul preşedinte american Donald Trump a afirmat luni că are "o problemă reală" cu judecătorul la procesul său din New York, denunţând întreaga afacere drept o "vânătoare de...
Peste 300 de bucureșteni au strâns 7,6 tone de gunoaie din Parcul Natural Văcărești
Peste 300 de bucureșteni au strâns 7,6 tone de gunoaie din Parcul Natural Văcărești
Administrația Parcului Natural Văcărești a transmis recunoștință și admirație față de cei 300 de bucureșteni care au participat la o acțiune de ecologizare. "Parcul Natural...
#Elena Udrea, #blog, #transformare, #campanie, #electorala , #stiri Elena Udrea